Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zlazlazlazlazzzz

Nawrót żylaków w ciąży

Polecane posty

Gość zlazlazlazlazzzz

Jestem załamana mimo noszenia pończoch praktycznie od początku ciąży, leżenia z nogami do góry to one i tak wylazły nadal wyłażą :( Koszmar jakiś:(. Miałam usuwane żylaki parę lat temu mimo, że mam 27 lat . I zaczęły zaś wychodzić, mimo że wcześniej miałam na lewej a teraz i na prawej mi wyłaża. Lekarka przepisała mi cyclo 3 forte, zaczęłam właśnie brać. Nie są duże ale ja widzę i to jest dopiero połowa ciąży :( Nie wiem czy mi to pomoże jestem załamana mimo że noszę pończochy, chodzę na spacery to tak wylazły:( Nie przytyłam dużo jestem w 21 tygodniu tak mi się wydaje bo 3,5 kg a może za dużo przytyłam. Boję się strasznie, jak ja będę wyglądać po ciąży :( no i że będzie boleć. Dobrych parę lat chodziłam w spodniach bo się wstydziłam...a już nie wspomnę że bolały nogi i puchły Chcę dziecka bardzo ale jestem w szoku że żylaki tak szybko mi się rozwinęły od początku ciąży :( Na razie nie boli ale to tylko na razie ;( Myślę, że nie przytyje bardzo dużo, bo mam kamicę żółciową i zaczęłam mieć ataki więc nie jem wielu rzeczy bo nie mogę :(. Trochę mnie to wszystko przybija, źle znosiłam ciąże od początku przeszły mdłości to się zaczęły inne problemy :(. Nie wiem czy nie powinnam iść do jakiegoś chirurga, tylko zmieniłam miejsce zamieszkania i w sumie zanim się dostanę to minie :( Czy te leki mogą mi pomóc? Boję się żeby jakiegoś zapalenia nie było. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować