Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne albo nie dziwne

Dlaczego 99 procent kobiet to materialistki

Polecane posty

Gość dziwne albo nie dziwne

:O

Gość Randman
Bo nie do końca zdaja sobie sprawę że ich materializm względem mężczyzn = prostytucja, a jak każdy człowiek wolą mieć kasę niż jej nie mieć.

99 % ludzi jest materialistami. Kasa w życiu jest bardzo ważna, choć fakt, że nie najważniejsza

Gość hdfghsdfs
dla kobiet liczy się kasa dla facetów liczy się seks gdy kobieta o tym otwarcie powie - jest uznawana za materialistkę gdy facet o tym powie - jest uważany za napalonego idiotę dlatego większośc osób o tym milczy, ale wybierają związki które będą ich satysfakcjonować pod tymi względami - faceci wybierają kobiety atrakcyjne seksualnie, a kobiety - facetów z kasą

Gość dsgdfgdfg
cholerka... > a powiedz tak szczerze.... gdybyś poznała dwóch facetów - obaj tak samo przystojni, obaj tak samo inteligentni, tak samo fajni, opiekuńczy itd, a jeden miałby świetną pozycję materialną, dobrą pracę, byłby poważany wśród ludzi, a drugi byłby bezrobotny ... którego byś wybrała?

Gość dsgdfgdfg
ale zadnego byś jeszcze nie kochała.... obaj by startowali do Ciebie i prosili o randkę - z którym byś się umówiła?

Gość 4444444444444444444444
Ja nie wierzę gdy kobieta pisze że nie jest materialistką.

Gość zuzia lalka duża
To zalezy. Ja mam siebie za totalną materialistkę, ale jestem z facetem który ma słabo płatną pracę i nawet samochodu nie ma. Jestem z nim, bo wiem że ma głowę na karku, wiem że myśli o rozkręceniu czegoś swojego i wiem że mu się uda. Poza tym ja jestem tak samo ambitna. Młodzi jesteśmy, zaczynamy życie i wiem że będziemy bogaci. Ale z facetem który ma marną pracę i uważa że taki jego los i tak skończy - nie związałabym się.

Gość bo qrwa
muszą mieć za co żyć a później mieć za co odchować potomstwo które urodzą. Prawda stara jak świat i udowodniona naukowo. I chyba dobrze że tak jest. A dlaczego faceci myślą tylko o seksie a z kobiet podświadomie wybierają te które wydają się zdrowe i płodne. Bo chcą przedłużyć swoje geny. Normalne. tak skonstruowana jest nasza psychika. Kiedyś gdy nie było pieniędzy kobiety pierwotne wybierały tych mężczyzn którzy przynosili najlepsze pożywienie z polowania. Dzisiaj zastąpiła to kasa. NORMALNE.

Wybrałabym tego, ktory bardziej podobał mi sie. Dla mnie głupotą jest stwierdzenie, ze kobieta nie mozę napisac, ze nie jest materialistką. Mogę z całą pewnością napisać, ze NIE jestem materialistką.

Gość dsgdfgdfg
cholerka, wciąż unikasz odpowiedzi. Napisałam - byliby tak samo przystojni. Byliby to np. bliźniacy - totalnie identyczni, oprócz sytuacji finansowej Z KTÓRYM BYŚ SIĘ UMÓWIŁA?!

Gość Randman
"dla kobiet liczy się kasa dla facetów liczy się seks" Zgadza się. Ale szkoda ze tak jest. Dla mnie to w sumie dziwaczne że kobiety wolą dużą kasę niż dobry seks (w domyśle z atrakcyjnym fizycznie facetem). Żaden facet nie myśli w podobny sposób jak one. Jest dla mnie niezrozumiałym tak rozne podejście płci do tych spraw. Która płeć w tym wzgledzie ma rację?

Gość 33333312ffa
Dla mnie kobieta która na serio uważa że nie jest materialistką - jest nienormalna. To są podstawowe instynkty, a ona się ich wypiera? Nie chce dobrze dla swoich dzieci? Nie podnieca jej facet który ma władzę i pieniądze? No soryy... ale w takim razie jest zboczona. No ale różne są fetysze. Niektórzy lubią 200-kg kobiety.

dsgdfgdfg nie wymiguje sie :D tylko nie wiem do którego czulabym chemie :D :D :D A teorytycznie w tej sytuacji nie moge sie wypowiedziec :D Gdyby stali przede mną, gdybym wiedziała jacy sa moglabym wtedy powiedziec. Polemizować nie będę :D

Gość no i wszystkie wypowiedzi
udowadniają, że kobiety to materialistyczne suki. I własnie dlatego faceci wybierają ładne laski - bo przekonali się, że kobietom o nic nie chodzi tylko o kasę - więc jak już płacić to za coś co jest tego warte. I to jest niestety smutna prawda - romantyzm, uczucia nie są w cenie, wręcz przeciwnie. Kobieta, która by jakiegoś pokochała szczerze, jest uważana za idiotkę, bo szczęścia nie miarzy się w uczuciu tylko w kasie. Smutne to, ale prawdziwe. A potem wszystkie się oburzają, ze są traktowane jak rzeczy. A rzeczy się kupuje.

Gość 232434234
"Zgadza się. Ale szkoda ze tak jest. Dla mnie to w sumie dziwaczne że kobiety wolą dużą kasę niż dobry seks (w domyśle z atrakcyjnym fizycznie facetem)." Pędzę z tłumaczeniem. Wszystko rozbija się o zwykłą, zwierzęcą naturę i biologię. Orgazm kobiety nie jest potrzebny do rozmnażania ani do dobrego wychowywania potomstwa. A pożywienie jest potrzebne, w obecnych czasach pod postacią pieniędzy - aby dobrze dzieci wychować i wykształcić. Dla faceta seks jest ważny, ponieważ podświadomie czuje że jego orgazm = wytrysk nasienia = zapłodnienie samicy. Z punktu biologicznego niby po co kobiecie miałoby zależeć na super seksie? :O Nie ma ani jednego powodu.

Gość Randman
Cholerka Pewnie wybrałabyś tego bogatego bo byłby bardziej pewny siebie. Co do wyborów kobiet - mi sie zdaje że powinny wybierać materiał atrakcyjniejszy genetycznie, tzn dajacego wieksze szanse na zdrowe i ładne dzieci. W końcu kasę można mieć ale i ja potem stracić.

To są podstawowe instynkty, a ona się ich wypiera?' nie do konca. kobiety lubia mezczyzn zaradnych. tacy zazwyczaj maja pieniadze i pozycje, ale niekoniecznie. juz tu ktos napisal ze uwaza sie za materliastke a jest z facetem ktory nie jest zamozny. mysle ze tu chodzi bardziej o zaradnosc zyciowa, bo pieniadze raz sa a raz nie - zaradny inteligetny facet zawsze cos wykombinuje zeby kobieta miala przyzwoite warunki.

Gość 432345235234
"no i wszystkie wypowiedzi udowadniają, że kobiety to materialistyczne suki. " Facet który tak pisze jest męskim odpowiednikiem otyłej Pusi która pisze: "wszystkie wypowiedzi świadczą o tym że faceci to gnoje, bo liczy się dla nich ładna figura, zamiast romantyzmu i osobowości". Z czym do ludzi? Czy sam wybierasz otyłe panny, skoro piszesz cudownie o romantyźmie i uczuciach?

Gość powiem prosto
Kobiety dla kasy zrobią wszystko. Potrafią nawet miłość udawać. Ten sposób myślenia jest facetom obcy. Na nieszczęście dla facetów, sa on o wiele bardziej otwarci i bez ogródek mówią co i jak. Kobiety z naturty są zakłamane i fałszywe. Co innego mówia, co innego robią, a jeszcze co innego myslą. No cóż...takie jest życie.

Gość Randman
A w sumie to dziwne, widzę pierwszy temat w którym by panowała taka zgodnosć :). Tak, jest wszystkie laski patrzą na kasę a facet woli od razu brać sie za ładne bo jak płacić to za coś za co warto.

Wiecie kochani co jest najśmieszniejsze...? Że za wszelka cene próbujecie mi udowodnić, że polecialabym na kasę. Tylko ze ja kieruje sie innymi aspektami. Czy tak ciezko jest zrozumiec, ze ktoś jest inny niż Wy..?

Gość ja wybieram prostytutki
Jak mam płacić, to wolę z góry znac cenę

no i wszystkie wypowiedzi udowadniają, że kobiety to materialistyczne suki. I własnie dlatego faceci wybierają ładne laski - bo przekonali się, że kobietom o nic nie chodzi tylko o kasę - więc jak już płacić to za coś co jest tego warte. I to jest niestety smutna prawda - romantyzm, uczucia nie są w cenie, wręcz przeciwnie. Kobieta, która by jakiegoś pokochała szczerze, jest uważana za idiotkę, bo szczęścia nie miarzy się w uczuciu tylko w kasie. Smutne to, ale prawdziwe. A potem wszystkie się oburzają, ze są traktowane jak rzeczy. A rzeczy się kupuje. I co to wnosi do zycia mojego czy kogokolwiek? Skoro jedyny twoj swiat to swiat kafe, no to moze nawet troche mi smutno z twojego powodu, ale spadaj z takimi przemysleniami do lustra i kielicha albo bez lustra jesli wolisz, a nie dupe zawracasz.

Gość do cholerka...
zawsze są wyjatki, które tylko potwierdzają regułę!!!