Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

mam 23 lata i boje się ,że już nigdy nikogo nie pokocham z wzajemnością

Polecane posty

i że wogóle do końca życia bede samotnym i nieszczęliwym człowiekiem :(

No i po co takimi głupimi myślami się pognębiasz? Nie ma sensu! Żyj na luzie, chwilą a zobaczysz, ze życie się zmieni :)

Jacuś, jeśli w ogóle myślisz w ten sposób (widzisz sens życai w miłości i oddaniu) to jesteś gatunkiem na wymarciu ale z pewnością masz duże szanse na szczęście:)

Gość
KAZDY TAK MOWI A JA TEZ TAK SIE CZUJE MOJ ZWIAZEK SIE SYPIE I JUZ NIDGDY NIE ZAYFAM MEZCZYZNIE :)(

żałuje,że urodzilem sie takim uczuciowcem i romantykiem, cierpie przez to wszytsko.. w moim niedawno zakonczonym zwiazku hamowalem te moje zapedy romantyczne... i moja ukochana odeszla od emnie na zawsze ...teraz czasem napisze tlyko co u niej slychac i np podziekowanie za życzenia.. widze moje przyszłe życie uczuciowe w czarnych barwach :( a wogole tak dziś sobie pomyslalem, ze moja prawdziwa druga połowa.. jesli nawet kiedykolwiek była na tym świecie to zginela w jakimś wypadku drogowym,bo pewnie tak samo jak ja lubiła jazde.... i czekan a mnie w niebie, a byc moze też usmiecha sie do mnie z aposrednictwem swiecacego ksiezyca..a na ksiezyc lubie sobie popatrzec jak jade w trasie..i on sie przesuwa za oknem....chcoiaz jutro jade na andzrejki do znajomych i sie troche rozerwe, to jest mi cholernie smutno póki co :( ... a w glowie tlyko mam slowa pewnej piosenki Waldka Goszcza..... popijam księżyc i wierzę ,że na niebie jest jakiś układ, w którym jesteśmy znowu razem.. :(...

Jacek, nie oglądaj się za siebie, ja ci polecam zainteresować się dojrzałą kobietą, około 26-27 lat, bo wcześniej to one są jeszcze takie rozmemłane i same nie wiedzą czego chcą. Dojrzałe kobiety cenią romantyzm i dobroć u mężczyzny.

Gość krol prawikow
ja tez tak mam , choc jestem o rok mlodszy

ale niestety te 26-27 letnie kobiety albo nie gustują w mlodszych , albo są już zajete a najczesciej są już meżatkami/narzeczonymi...

Gość podszywacz z licencją nr 007
uczuciowiec i romantyk? ideał:D

Czy ja wiem... jak miałam 26 lat to spotykalam sięz chlopakiem 23 letnim i było ok. Po prostu jesteście zbyt dojrzali jak na swój wiek (o ile można tak powiedzieć), wasi kumple to przygłupy i myślą tylko o silikonowych cycach, a wy macie juz w głowach poukladane. Także ja bym się nie martwiła o was chlopaki, bedzie ok.

Gość krol prawikow
romantycy nie maja gdzie sie podziac w dzisiejszym swiecie

E tam, że nie gustują. Mój dobry kumpel ma 23 lata i jest z dziewczyną (kobietą :D) 33 letnią ;)

A nadwrażliwość w kwestii uczuciowej da się "zwalczyć" tylko trzeba uważać by nie popaść w następna skrajność. Wiecie co mi chodzi po głowie ;)

przypadek jeden na milion.. mnie nie innteresuja jakieś blachary, silikony czy zalizcanie jak najwiekszej ilosci bab. brat mi mowi, wyszalej sie, uzywaj zycia, chodz na imprezy i zaliczaj panienki /...i po co to komu...ja bym chcial jedna jedyną ktora bym kochal calym sobą a ona mnie, a nie ciagle z kwiatka na kwiatek :/ nie jestem jakims starym dziadem, lubie czasem wysc na piwo, czy do pubu/klubu ale napewno nie na dyskotekowe zaliczanie panienek... :/

Gość podszywacz z licencją nr 007
ani się ważcie unicestwiać romantyzm czy uczuciowość

Gość krol prawikow
mam umrzec jako prawiczek ?

Gość krol prawikow
wiec jak sie zabija ten romantyzm i uczuciowosc ?

prawiczek, seks jest dopełnieniem związku a nie celem samym w sobie.. nie idz na dziwki tlyko czekaj na kobiete ktora bedziesz kochal, i ona Ciebie i razem to zrobicie. ja prawictwo stracilem w wieku 21 lat..a w wieku 19 tez o tym myslalem ..

Gość krol prawikow
tyle ze ja juz 22 lata mam ludzie mysla ze gejem jestem

co sie ludzmi przejmujesz ! pewnie jakieś stare baby. a o mnie myśla pewnie ze jestem idiota zlodziej i balwan bo kazd amnie zostawia....