Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość światełko prawdy

rodzicie zawsze wmawiają swoim dzieciom że są ładne

Polecane posty

Gość światełko prawdy

później taka brzydula żyje w przeświadczeniu że jest ładna i dziwi się że nikt jej nie chce :)

Gość taka doda pozniej wyrasta
transwestyta pieprzony!

Gość Nataliaaa24
Ja sie z tym zgadzam!! Tyle zdjec brzydkich dzieci jest wszedzie pod nimi komentarze "o jakie sliczne", "cudne" a dziecko brzydkie jak psie gowno, Brzydcy rodzice brzydkie dziecko pogodzic sie z tym trzeba i nie wstawiac niesmacznych atrakcyjnie zdjec swoich bekartow. fuujjj

Gość no nie do końca Natalia
znam bardzo ładną dziewczyne której rodzice są brzydcy bywa też odwrotnie - rodzice łądni a dziecko maszkara to jak sie te geny ułożą to w dużej mierze przypadek

NAtalia zal mi Ciebie. co uwazasz ze jak dziecko jest mniej ladne to rodzice nie maja prawa sie nim chwalic? a moze jest sympatyczne, zdolne?? tylko wyglad sie liczy?? porownywanie dziecka do psiego gowna.. zalosna jestes :o

Gość ihaha
Moze należałoby zacząć od tego, że piękno to pojęcie względne. Mogłabyś pomyslec o tym, zamiast wyzywać cudze dzieci od psiego gówna. Jak będziesz miała swoje i nie będzie ono przecudnej urody- ciekawe, jakie zdanie będziesz miała na jego temat! Ale pewnie zaraz napiszesz, ze ty nie będziesz mieć dzieci :)

Gość Nataliaaa24
no ja tylko tak prowokuje bo chce rozruszac kafeterie z rana. Pobudka!!!

Dla rodziców ich dziecko jest ładne. I bardzo dobrze, że mu to mówią. Nie ma nic gorszego jak wyrobić w człowieku niską samoocenę. Zresztą każdy człowiek jest ładny. A ci co się koncentrują jedynie na tym co zewnętrzne są puści.

Gość Nataliaaa24
A skad niby brzydkie dzieci sie biora? huh? Dziewczynka dziedziczy urode po ojcu najczesciej, chloppiec po mamie. brzydota jest dziedziczna!

Gość 4654768586
natalio! czy ty naprawde jestes taka głupia czy ci za to placa.??

a to ciekawe bo mowią ze ja to wykapana mama :) Natalia chyba sie obijało na biologii, hę> wogole jaka Ty puscta jestes, szok :o mam nadzieje ze ta 24 w Twoim nicku to przypadek..

Gość Carmen ...
Mnie tam nikt nie mówił, że jestem ładna ... Kiedy poszłam do liceum przeżyłam szok ... Chłopacy obstępowali mnie wkoło, jak jakiś cud ... przez co spóźniałam się na każdą lekcje ... czasami chciało mi się płakać ... nie mogłam się przedrzeć przez ten tłum... zdecydowanie mnie to przerosło ..

Gość Nataliaaa24
ok rozumiem nie nadazalas z obciaganiem, musissz sie podszkolic, punktualnosc jest duza zaleta

Gość e tammmmmmm
"Chłopacy obstępowali mnie wkoło, jak jakiś cud ... przez co spóźniałam się na każdą lekcje ... czasami chciało mi się płakać ... nie mogłam się przedrzeć przez ten tłum... zdecydowanie mnie to przerosło .." Chodziłaś do szkółki dla pawianów? :) Znam wiele ładnych i nawet pieknych ale żadna w szkole nie spóxniała się na lekce z powodu że "otaczal ją tłum" wielbicieli...może byłas łatwa i cie molestowali, faceci wyczuwaja laski bez charakteru i traktuja jak...

Gość Carmen ...
Owszem, a dziewczyny mnie nienawidziły... Jesteś taka typowa ..

Gość Carmen ...
Kobieta kobiecie największym wrogiem ... Facet cię nie dotknie, a kobieta od razu z ciebie zrobi dziwkę ... tylko dlatego, że nienawidzi ładniejszych od siebie ... Żadna z Was, nie jest pierwsza ... mam tak od lat ...

Gość pewnie jesteś brzydka tipsiarą
jestem facetem i wiem że tak jest, brzydką zakompleksioną która sobie wmówiła że jest ładna...wiedz że facet jak chce zaliczyć lachona to mówi jej różne bzdury, zawsze mnie śmieszyło jak kumple podtywali takie przeciętniaczki, prawili im komplementy a te całe w usmiechach słuchały, słychały i oczka im sie radowały jesteście takie puste :o

Gość Carmen ...
A już najbardziej żałosne są te parki na ulicach ... facet wglapia się jak w obrazek, a ta ciska we mnie gromami ... oczywiście to moja wina ... :O nie jej ukochanego ... :O

Gość Carmen ...
pewnie jesteś brzydka tipsiarą - dawaj zatem argumenty na to moje tipsiarstwo przeciętne ... jakie masz dowody? W życiu nie miałam ani jednego tipsa ... skończyłam dwa fakultety... i nie jestem blondynką ... nick tutaj nie jest przypadkowy ... mam egzotyczną dla was urodę ... Jesteś pewien, że jesteś facetem? :P

Gość na pewno jesteś brzydka
:o masz urode cyganichy...sory ale blondynki w stylu charlize theron to sa właśnie piekności a nie jakieś arabki z krzaczastymi brwiami

Gość lamka 2
Wybaczcie, ale ta dyskusja jest conajmniej denna. Przekazywanie dziecku dobrych sygnałów od najwczesniejszych lat buduje jego poczucie wartosci. Nie ma nic gorszego jak wzrasanie w poczuciu bezwartowosci. Jestescie takie puste i takie mlode, ze tego nie wiecie?

Gość lamka 2
światełko prawdy później taka brzydula żyje w przeświadczeniu że jest ładna i dziwi się że nikt jej nie chce A Tobie sie wydaje, ze z tego powodu czlowiek drugiego chce? Twoim zdaniem ta brzydula powinna zamknac sie w domu i nic od zycia nie wymagac, bo wg takich osob jak Ty jest brzydka?

Gość Nataliaaa24
ja jestem blondynka a ty Carmen to masz rumunska urode kto chce taka kradziejke wiadomo rumunce nie mozna ufac bo to brud i kradziejstwo

Gość Carmen ...
myślisz, że obchodzi mnie zdanie przeciętnego faceta? Jakoś w ankietach uznano latynoski za najbardziej seksowne ... Mojemu wyjątkowemu facetowi się podobam .. i powiem szczerze, że bardzo bym się cieszyła gdyby większość takich przeciętniaków dała sobie spokój .. Bo przeciętni są najgorsi ... nie rozumieją subtelnej odmowy... :O Myślą, że jak nie odpuszczą to coś to zmieni ... masakra.... :O

Gość to towje życie Carmen
i twoje dziwaczne doświadczenia, widocznie wyglądasz na łatwizne skoro lumpy sie do ciebie kleją

Gość Nataliaaa24
o jezu jaka ty biedna jestes... Jak bys byla cwana to znalazlabyc goscia z kasa, a nie zawracala sobie glowe pajacami. Jezeli jestes az tak ladna to trzeba to wykorzystac.

Gość Carmen ...
Jednym podoba się mysia blondynka z przezroczystą lub świńską skórą... płaskim tyłkiem ... A innym latynoskie kształty z kruczoczarnymi lokami, czarnymi oczami... Każdy ma wybór ... skoro nikt nie gustuje w takich jak ja, to dlaczego tak muszę się opędzać?

Gość 8499999999999999
blondynki to najgorsze gówno.Wyglądają jak jakieś calineczki albo mimozy zasrane,facetom podobają się raczej kobiety o ciemnych włosach.A nie jakieś mimozy,poza tym blondynki kojrzą się z głupotą i puszczalstwem.