Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość światełko prawdy

rodzicie zawsze wmawiają swoim dzieciom że są ładne

Polecane posty

Gość Nataliaaaaa 24
opedzac sie musisz bo znac po tobie ze za darmo dajesz. tak jak w supermarketach promocje i przekaski, kazdy sie poczestuje

Gość WYPIERDALJ....................
SPIERDALAJ NATALIA WIDAC JESTEŚ TA MIMOZOWATĄ BLONDYNKĄ KTÓRA NIE PODOBA SIE FACETOM I SZUKA DOWARTOŚCIOWANIA NA FORUM.żal cie

Gość Carmen ...
Nataliaaaaa 24 - skąd Ty się tak znasz na darmowym dawaniu? Tak się profesjonalnie wypowiadasz ..

Gość Nataliaaaaa 24
ok moge stad odejsc probowalam podtrzymac tylko dyskusje :(:(:(:( Ja nie jestem mimozowata blondynka tylko polka po prostu a nie cyganka- kradziejka- samochwala. Chwal sie chwal dalej

Gość Carmen ...
Krótko mówiąc blondyna o świńskiej urodzie .. i w dodatku rasistka ... Cóż za ideał ...

Gość Nataliaaa24
pierdolona samochwala. Co sie chwalish glupia. masz czym? bo mam wiecej od ciebie na pewno i sie nie chwale . drazni mnie to. "oh jaka jestem piekna, nie moge sie odpedzic" sie zdzirko ni emozesz odpedzic bo masz na twarzy wypissane wyruchaj mnie, Nikt dla ciebie szacunku nie ma. sperdalaj lepiej

Gość Carmen ...
Co tam z Ciebie za Polka skoro piszesz z małej litery ... Atak tylko z Twojej strony, typowe dla tych co nie mają nic do powiedzenia ...

Gość despuess
A ja uwazam, ze wszyscy rodzicie powinni dowartosciowywac swoje dzieci, aby w przyszlosci byly pewnymi siebie osobnikami. Ja np. niby wiem, ze jestem ladna, ale nie potrafie tak o sobie myslec, bo nigdy nie slyszalam od rodzicow zadnych pochwal, a wiele moich kolezanek, znajomych, mimo znacznie "slabszej" urody sa pewne siebie i przekonane o swojej urodzie:O

No i co w tym zlego, ze mowia im, ze sa ladni. Bardzo dobrze robia! Madry rodzic zreszta nie weprze w dziecko przekonania o wyzszosci pod tym wzgledem, ale po prostu zbuduje w nim przeswiadczenie, ze nie ma w nim nic co mogloby byc nie tak. Zreszta, kazde dziecko jest piekne, szczegolnie to nasze.

Gość rasistka jak złoto

Gość Nataliaaa24
Carmen badz sobie piekna, utrzymaj to dlugo bo piekni ludzie sa potrzebni szczegolnie na tym forum, Kable, zelki i prawiczki wszedzi, Moge byc swinska, mam to gdzies to twoje zdanie.

Gość Carmen ...
Tym bardziej ja Twoje rasistowskie zdanie ...

Gość Carmen ...
Moim zdaniem trzeba mieć realne podejście do siebie ... i takie powinni mieć rodzice ... to najzdrowsze ... Aby potem maszkara nie chodziła w przekonaniu, że jest bóstwem ... (to śmieszne i wzbudza tylko litość) lub też jak głąb, któremu się wydaje że jest kwintesencją mądrości ... Wtedy wyrastają z nich błazny ...

:o po 1 skad przekonanie ze blondyna musi miec swinska skore? i plaski tylek ? sama jestem blond a tego i tamtego nie mam ;) pozatym troche zalosne jest podejscie ze jak dziecko mniej urodziwe to trzeba go o tym na kazdym kroku uswiadamiac :o potem są tacy co maja problemy typu MAM 30 LAT I JESTEM PRAWICZKIEM :O winika to przedewszystkim z brakiem wiary w siebie, co czesto jest skutkiem takiego a nie innego dziecinstwa. a co do Natalii : twoj text z obciaganiem skierowany do mnie swiadczy tylko na jakim jestes poziomie 🖐️ nie mam zamiaru dyskutowac z plebsem.

Gość Nataliaaaaa 24
wow no ciezko zyc takiemu bostwu jest, faceci atakuja je ze wszystkich stron, nie daja przejsc przez korytarz. Zazdrosze troche, i jestem pod wrazeniem tego fenomenu. Bylam modelka, nie narzekam na urode, ale faceci raczej byli oniesmieleni, nie bylam atakowana. Moze dlatego sie unioslam ale takie bostwa chodza po ziemi. hmm. Jestem bi wiec sama sie nie wiem jak bym zareagowala, sama sie siebie zaczynam bac.

Gość Zenek34
Natalio lecz się na głowę. Modelka rasistką? to gdzie Ty na tych wybiegach chodzisz? W swojej wsi chyba?

Gość Carmen ....
Randman - zacznij od swojej ... :)

Gość Nataliaaa24
ja moge pokazac nie ma problemu.. a ten text z obciaganiem to nie do ciebie Den tylko tej Carment co pisala ze sie spozniala na lekcje bo ja tlum chlopakow otaczal i sie nie mogla wyrobic przed dzwonkiem.

"Randman - zacznij od swojej ." To nie ja twierdzę, ze jestem super lasencją od której faceci nie mogą oderwać wzroku. Zresztą...wpisz w googlach "randman" i na pewno cos znajdziesz. "ja moge pokazac nie ma problemu.." No to czekamy. Ale to powinno być kilka fotek z róznego czasu aby nie było potem gadania ze dałaś namiary na jakąś modelkę.

Gość Carmen ....
To czekamy na zdjęcia modelki ...

Gość hahahhahaha
Nataliaaa24 " Ja sie z tym zgadzam!! Tyle zdjec brzydkich dzieci jest wszedzie pod nimi komentarze "o jakie sliczne", "cudne" a dziecko brzydkie jak psie gowno, Brzydcy rodzice brzydkie dziecko pogodzic sie z tym trzeba i nie wstawiac niesmacznych atrakcyjnie zdjec swoich bekartow. fuujjj " Ale zaprezentowałaś pustostan umysłowy. Aż żal, że takie dziwolągi umysłowe istnieją na tym świecie. Rodzice powinni kochać swoje dzieci i dla każdego normalnego rodzica jego dziecko jest piękne. To jest naturalne i pożądane dla prawidłowego rozwoju dziecka. A ty powinnaś pokazać swoja fotę, ocenimy na ile cię mamusia oszukała!!! :D:D:D W necie można bujać wyobraźnią do woli i podejrzewam, że ty właśnie z tego korzystasz!!!

Gość Nataliaaaaa 24
ja tu sie uroda nie przechwalalam, mowilam jak samochwaly pokaza to ja tez. zreszta kiedys byly tu moje zdjecia i zostaly wykasowane po minucie przez moderatorow po zlosci. i na koniec, jestem tylko swinska blondynka wiec trzy chuje w bok.:):)

Randman "Natalia, Carmen, Aden...pokazcie fotki i będzie po kłopocie. To nie ja twierdzę, ze jestem super lasencją od której faceci nie mogą oderwać wzroku. " a przepraszam gdzie ja Twierdze ze jestem zajebista? moje zdjecie jeszcze wczoraj mialam w stopce, spozniliscie sie :P

Gość bedjkdddd
znam przypadki niestety ,że wmawiają dziecku ,że jest odrotnie ,ale nie powinno tak być...

Gość Nataliaaaaa 24
NO JA TEZ nie twierdze ze jestem super, ale jezeli wy zamiescicie to ja tez, tak dla porownania. to co?? bo ide spac zaraz.

Gość hahahhahaha
A dlaczego my mamy wystawiać swoje foty???? To ty poruszasz na tyle kontrowersyjne tematy, które wymagają potwierdzenia w realu, nikt inny. To że prezentujesz swoja postawą totalną głupotę, nie znaczy, że wszyscy są tacy.