Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość światełko prawdy

rodzicie zawsze wmawiają swoim dzieciom że są ładne

Polecane posty

Gość Carmen ....
Ja mam powody, aby nie prezentować się rasistom, ale przecież modelka to chętnie się polansuje ... I tak ma przewagę, bo profesjonalne zdjęcia zawsze dodają urody ...

Coś w tym jest. moja mama zawsze byla krytyczna w stosunku do mnie ( ojciec mniej dla niego zawsze jestem idealna heheh wiadomo córeczka tatusia :) ) tzn nie mowila mi ,że jestem brzydka wręcz przeciwnie ,ale co moglabym zmienic w wyglądzie no inaczej sie ubierac , zmienic fryzurę.. i faktycznie jej rady okazywaly sie trafne. oprócz rodziców w rodzinie ogólnie za ładana uchodzę bo np zwykle to mnie chwalą na imprezach rodzinnych mimo ,że są tam np moje kuzynki heheh ;) no i oprocz rodziny . Nie uważam si za piekność mgłabym o siebie zdecydowanie bardziej dbac i jeszcze wiele w sobie zmienić ,ale ogólnie to nie tylko od rodziny i znajomych slyszalam ,ze jestem ladna choc na pewno nie każdemu się podobam

Gość Aden czy to przypadkiem
nie ty wczoraj nasmiewałaś się z jakiejs laski na fotce????Hipokrytka.Ciekawe dlaczego schowałas swoja stópke ze zdjeciem?

Gość Nataliaaa24
ok czuje sie teraz urazona smiertelnie. A carmen nie cche pokazac foty ani sie wymienic. ide spac. powiem tyle tchorzeeeeeeeeeeeee!!i skunksyyyyyy (zart oczywiscie) Kazde dziecko jest piekne dla swojego rodzica. Jezeli keidys urodze "brzydactwo" ktore bedzie przypominalo uroda mojego ukochanego faceta bedzie dla mnie najpiekniejsze. Ale to kiedys,jeszcze do tego dojrzeje. ok sorry

a tak wracając do tematu to uważam ,że rodzice powinni mówic dzieciom nie tyle ,że są ladne( chyba ,że od czasu do czasu) (bo potem takie osoby uważaja urode za priorytet i faktycznie moga sie rozczarować jesli nie są zbyt piękne), ale ,że są wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju, mądre

owszem nasmiewalam sie, ale poszukaj topika jak ci sie chce i zauwaz z czego sie przedewszystkim smialam - jej puste opisy i wyginanie sie do kazdej foty ala dziwka :o a fote skasowalam glownie dlatego ze zaglada tu moj chlopak i znajomi, a nie chce aby mnie poznali bo rozne rzeczy tu wypisuje ktore niekoniecznie chce zeby wiedzieli:P

Prawda jest taka ze te. które najbardziej chwalą sie swoja uroda w internecie w rzeczywistości sa zakompleksionymi przeciętnymi dziewczynami. Nie mowie ze tak jest w waszym wypadku piękności ale tak jest czesto :) Pozdrawiam :)

Gość ja sobie jakoś
nie przypominam żeby w dzieciństwie rodzice mówili ,że jestem ładna.. jak koleżanki przeglądały moje zdjęcia mówily ,że byłam słodka dziewczynka ,ale do rodziców tego nie slyszałam.. Wogóle nie słyszałam zbyt wielu pochwal w dzieciństwie

jak bardzo Ci zalezy moge wyslac Ci zdjecie, nie mam nic do urycia. a teraz spadam robic obiad, milej dyskusji 🖐️

Gość ajt
ale sie usmialam z postów Carmen :D:D:D:D

Gość doo Aden
to idź rób ten obiad zakłamana szmato

ale przyznam się szczerze ,że zawsze lubiłam i dalej lubię sluchac pochwał na swój temat i swojego wyglądu i wtedy mam dobry nastrój ;) nawet jak ktos gwizdnie ,albo sie oglądnie to mi jest miło ;)

Gość ajt
Oczywiscie ze dzieci powinny slyszec od swoich rodzicow ze sa piekne, zdolne, jedyne w swoim rodzaju i ze rodzice sa z nich dumni. Szczególnie w czasie kiedy wyksztalca sie nasza osobowosc. Pozniej takie dzieci wyrastaja na pewnych siebie ludzi, nie maja problemu z podejmowaniem decyzji i sa szczesliwe same ze soba. I pewnie w dupie maja czy uwazacie ich za ładnych czy brzydkich bo znaja swoja wartość;)

Gość zal to czytac
a jak dziecko jest brzydkie, co mu w szkole wytykają, ma kompleksy, to rodzice mają mu uświadomić, że jest brzydkie bo jest, czy maja zapewniać, że dla nich jest piękne, zresztą nie wygląd się tylko liczy i że dla kogoś też może być ładne ?

chłopacy obstępowali mnie wkoło, jak jakiś cud ... przez co spóźniałam się na każdą lekcje ... czasami chciało mi się płakać ... nie mogłam się przedrzeć przez ten tłum... zdecydowanie mnie to przerosło hahaaa nie no rozbawiłaś mnie . naprawdę Cię to przeroslo ? O jak mi cie szkoda :D nie ma to jak takie zakłamanie

Gość ajt
nie ma sytuacji w ktorej rodzic powinien powiedziec dziecku ze jest brzydkie albo inne od reszty dzieci. dla rodzica dziecko powinno byc najpiekniejsze i wyjatkowe. to wlasnie od rodzicow czerpiemy zachowania i sa to nam najblizsze osoby w zyciu wiec dziecko bedzie wierzyło w to co powiedza. i bardzo dobrze. kazdy z nas powinien czuc sie piekny :)

Gość do carmen
nie wiem co masz do blondynek może im zazdrościsz ,ale ja powiem ci ,że jestem blondynka i wcale nie nie mam świńskiej urody, a powodzenie mam duże wie to chyba o czymś świadczy. Np u latynosów ,hiszpanów ,włochów albo arabów w ogóle nie mialabyś powodzenia bo oni akurat przepadają za blondynkami

Gość Carmen ....
do carmen - ok, zatem przekażę mojemu mężowi (hiszpan), że nie powinien się mną zainteresować ... (może tego nie wiedział) Poznaliśmy się w Polsce, gdzie się doktoryzował ... i przecież miał blondynek krocie ... do wyboru ..

Gość do carmen
to może Twój mąż jest wyjatiem bo byłam w Hiszpanii i powodzenie miałam bardzo duże... zresztą nie będę z Tobą dyskutować mój z kolei woli filigranowe blondyneczki ,a nie brunetki przy kości i co? ile osób tyle gustów tylko nie ubliżaj innym bo nie każda blondynka jest ,,świńska"

Gość Carmen ....
I nie każda brunetka jest przy kości ... Ja nigdy nie mogę kupić spodni, bo tutaj w Polsce są głównie na krótkonogie ..

Gość ale za to każda brunetka
ma włochate nogi :o pewnie ci się też was sypie :o

Gość Carmen ....
Nigdy nie miałam ... w końcu żyję w XXI wieku ... Za to śmieszą mnie blondyny, które się nie depilują, bo uważają że taka świńska sierść jest niewidoczna ...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuut7656566556565
blondynki to głupie i puszczalskie swinie w dodatku mimozy żal mi tych głupich blndynek

Gość no to Carmen..
zamiast pitolić bzdurki idx sie ogól bo masz odrosty

Gość Carmen ....
Nie muszę, bo w odróżnieniu od Ciebie żyję w XXI wieku... Aczkolwiek faktycznie już zmykam, bo wybieram się na imprezę andrzejkową ...

Gość asdsm
Carmen , takie bzdury to każdy może tutaj wygadywać. Coś nie widać tych Twoich 2 falkutetów po twoich postach. Albo nauka poszła w las, albo to kolejna fikcja na kafe. Idź się lasować gdzie indziej, matko że istnieją tak głupie kobiety jak ty :O

Gość asdsm
Radosna_Kaszanka Prawda jest taka ze te. które najbardziej chwalą sie swoja uroda w internecie w rzeczywistości sa zakompleksionymi przeciętnymi dziewczynami . Nie mowie ze tak jest w waszym wypadku piękności ale tak jest czesto Pozdrawiam Dokładnie, trafiłaś w same sedno. Nie ma to jak poprawianie sobie samooceny na portalach internetowych.:D

Carmen a ja ci prawde powiem. Udowodnione szeregiem badan, ze ludzie lubią osoby radosne i mile. Chetniej przebywaja w towarzystwie osob z ktorymi sie dobrze czuja. A ty tutaj w kilku odpowiedziach pokazalas ze w niektrotkim czasie potrafisz do siebie zniechecic gro osób. Zapewne w zyciu jest tak samo. Kobiety Cie nie lubia, nie ze wzgledu na Twoja urode i poczucie zazdrosci. Widac to bardzo dobrze tutaj. Nikt Cie na oczy nie widzial a juz maja cie dosyc. Jak taka jestes na codzien, nie dziwie sie ze nie masz kolezanek. Ludzie są naprawde rózni, nie nalezy ich oceniac swoja wiara. Niektorzy sa tak szczesliwi i dowartosciowani ze nie potrzebuja Ci niczego zazdroscic - a jednak Cie nie lubia, dlaczego? odpowiedzialam wyżej. A mezczyzna chodzby mial miss swiata, zawsze bedzie sie rozgladał za innymi. Taka jest natura... Po 2 latach znudzi mu sie ta pieknosc i bedzie fantazjowal o innych, nie koniecznie o jeszcze piekniejszych. Poprostu o innych, bo tak wyewoluowal jego mozg. Jego sukces reprodukcyjny zalezy od ilosci zaplodnionych kobiet i podswiadomie w swerze seksualnej kieruje sie tymi kryteriami.