Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten gnój mnie ciągle zaczepia

Już nie mam sily

Polecane posty

Gość ten gnój mnie ciągle zaczepia

mój mąż mieszka z nami, nie pracuje, nic nie robi oprócz picia załatwiam sprawy związane z naszym rozstaniem, ale to wszystko trwa on jakby nie przyjmował tego do wiadomosci, ciagle ataki seksualne a potem ciągle mnie puka, albo szczypie juz naprawdę nie wytrzymuję proszę , moze macie jakieś rozwiazanie dlaczego on nie przyjmuje faktów i ciagle myśli że ma jakies prawa?

Gość ssssssssssssssssssssssss
cpalas cos ?

Gość cpalas......
????????????

Gość zgłoś to na policję
Nikt nie ma prawa dotykać go i zaczepiać wbrew jego woli. Idiota pewnie tego nie wie. Może sie wyprowadż do czasu załatwiania spraw!

Gość zgłoś to na policję
Nie czekaj, może stać się agresywny. Moja znajoma tak czekała i zanim załatwiła rozwód on dotkliwie ja pobił. Z opisu wynika zresztą, że on już jest agresywny.

Gość to ty Halinka
???????????????

Bo jest twoim mężem i w jego mniemaniu to uzasadnia wszelkie haniebne czy uwłaczające zachowania. Pije i nic nie robi bo jest panem i władcą a wszelkie krytyki może "gasić" naprawdę brutalnie. To nie facet to kołtun i ochłap mięsa nie wart splunięcia. Jeśli masz możliwość to uciekaj jak najdalej bo przebywanie z takim "czymś" w końcu wyssie z Ciebie wszelkie objawy woli, chęci i pozytywnego myślenia.

Gość a skąd ma pieniądze na
alkohol jak nie pracuje ?

Gość On to jedna sprawa ale
ty mówisz "ten gnój" o swoim meżu i ojcu waszych dzieci ? Zastanów się, trochę Wymagasz od niego szacunku, a sama o nim mowisz strasznie Nie bronię go, ale takie nastawienie nie jest budujące ... :(