Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

elektroniczna niania- detektor ruchu co myslicie?

Polecane posty

witam chce kupic elektroniczna niania, zastanawiam sie rowniez nad detektorem ruchu. co myslicie na temat dektektora ruchu/kontroler oddechu? czy jest potrzebny, czy dziala. z jakiej firmy byscie polecaly? jaki mam zakupic

Ja mieszkam w domku, więc elektroniczna niania była jednym z pierwszych zakupów ;) Do mieszkania pewnie bym nie kupowała. Monitor oddechu był poza moimi możliwościami finansowymi, ale czytałam, że jest skuteczny i mamy go chwalą. Lepiej dmuchać na zimne :)

ja mam detektor ruchu angelcare- dostałam i bardzo się z yego cieszę, bo mały śpi w swoim pokoju więc ja spokojnie śpię w sypialni nianię mam orava ale trzeszczy, muszę chyba oddać do naprawy

Ja mam rowniez Angelcare.Sprawdzila sie swietnie.Jak synus byl malenki 3 razy wlaczyl mi sie alarm.Byc moze nie bylo specjalnego zagrozenia bo jak wpadlam do pokoju to dziecko juz bylo wybudzone ale tego nigdy nie wiadomo... Takze ja polecam :)

ja też mam angelcare - używałam przy starszej córce, potem pożyczyłam mojej siostrze dla jej synka a teraz znowu stosuję dla młodej i cały czas działa bez zarzutu! Polecam - zwłaszcza przy dzieciach lubiących spać na brzuszku - mama jest naprawdę spokojniejsza, choć wiadomo,że nie zastępuje to nadzoru nad niemowlęciem.