Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trtryuiio

Kobieta plus dwóch facetów.. Wasz stosunek do trójkąta

Polecane posty

Gość Trtryuiio

Witam... Zamierzam powiedzieć zonie ze tego typu seks byłby dla mnie pociągający i jest to mja fantazja erotyczna.. boje się jak moze to ona odebrać.. Chciałbym poznać opinnie innych kobiet, czy któraś z was ma tego typu doświadczenia lub takie fantazje ??

Gość ja tez bym tak kciał
jak zona sie zgodzi to rzuc namiary :D

Gość wole czworokąty
łózko mam okragłe i czworokat (a najlepiej sześciakąt) lepiej się wpisuje w okreg niz trójkąt

Gość to była kiedyś
moja fantazja erotyczna. Mąż mi ją urzeczywistnił. Jednak już o tym nie marzę, a i on później dłuuuugo leczył "moralniaka", że dopuścił do tego. Czasem lepiej mieć fantazje, ale niespełnione.

Gość starucha 666
nie masz nic przeciw aby drugi z tobą walił TWOJĄ ŻONE ?

Gość Trtryuiio
A możesz mi opisac jak to wygladało ?? To był stosunek i seks oralny czy tez podwójna penetracja ?? A czy czułas tez wieksza rozkosz niz normlanie??

Gość ło matko i córko
ja tak miałam :) wszystko zależy od facetów ( ikobiety oczywiście), od układu w związku... waszych przekonań... no nie wiem... nie znasz swojej żony??!! dziwne to trochę, ludzie żyją pod jednym dachem, mają dzieci, a nie wiedzą o sobie takich rzeczy... Ja bym się zgodziła jeszcze raz bardzo chętnie, ale to dlatego, że wiem, że co by się w łóżku nie działo i z kim, to nie rzutuje to negatywnie na moje relacje z mężem. Zadnych moralniaków, wyrzutów, zazdrości. Czysty sex.