Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleofasaaaaa

?Jak to jest z tym allegro i pomyłkami. Pomocy!

Polecane posty

Gość Kurcze a to naprawdę wg Was
ma znaczenie, czy to 80 zł czy 800? :O Przywłaszczenie to przywłaszczenie :O

Gość czy ty jesteś chora
dziewczyno, to co robisz to po prostu brak jakiejkolwiek przyzwoitości, mogę się zalożyć, że gdybyś to ty czekała na tą przesyłkę, to juz bys srała w gacie że skrzywdzona zostałas przez jakiegos oszusta narażasz na stratę inną osobę - i nie ma to znaczenia czy tą która kupiła kosmetyk, czy firmę, która sie pomylila, pomyłka rzecz ludzka, czasami się zdarza, a firma nie jest instytucją charytatywną, żeby rozsyłać swoje produkty za darmo zero empatii, zero po prostu i nie, nie zazdroszczę paczki, sama kiedys omyłkowo dostałam czyjeś rajstopki dla dziecka od osoby u której tez coś zamawiałam, nie było problemu, napisalam maila i sama wysłałam paczkę na własciwy adres a sprzedawca zwrócił mi pieniądze cwaniaczka z ciebie i krętaczka, zeżryj sobie te kosmetyki nawet ale nazywaj rzecz po imieniu:D

Weź człowieku wyluzuj, bo teraz to Ty zniżasz się do naszego jakże niskiego poziomu i czepiasz się szczegółów :D Po prostu niektórzy mają wpojone jakieś zasady i ich bronią, a nie atakują tą (tę?:P) biedną szczęściarę, co dostała zestaw kosmetyków przez przypadek.

Gość nie ma mowy
a co to znaczy "wyrzyć"? to od rzyci?????

Gość nie ma mowy
nie słuchaj: jesteś głupsza od mojego taboretu i prezentujesz podobny poziom. aż mi cię żal. PS: perfumy za 80 zł to ja stosuje jako odświeżacz w kibelku:D

Gość żal czytać te wypociny
Pomylili się nie moja sprawa!!! Czy mi coś zrobią?? itd. Uczuwa osoba, mająca choć trochę zrozumienia po prostu by napisała, skoro zna nadawcę. Bo jeśli zna się nadawce i wie się o tym, ze przesyłka była przeznaczona dla innej osoby, to jest to przywłaszczenie i nie ważne czy jest to 8, 80, 800,czy też 80.000 zł. Ważny jest fakt. Oprócz aspektów moralnych, sa tez aspekty ludzkie. Wszędzie pracują ludzie. Prawdopodobnie w firmie, która to wysyła pracuje podobna dziewczyna do autorki. Zrobiła błąd, który wcześniej czy później wyjdzie i będzie musiała za niego zapłacić. Ale własnie najbardziej porażające jest to, że w ogóle ktoś snuje jakieś rozmyślania, czy można tego nie zwrócić!!! Znalezione jest tylko wtedy, gdy nie zna się właściciela i nie można go ustalić. A zwykła ludzka uczciwość nakazuje zawiadomić w tym przypadku nadawce, że otrzymało sie przesyłkę niezamówioną. Z całego serca życzę autorce by znalazła sie po drugiej stronie. Pomyliła sie i zeby ktoś inny zastanawiał się, czy zwrócić własność.

Gość ludzie dajcie spokój
to po prostu żałosna gówniara, której zapomniano wpoić podstawowych zasad współżycia. To typowy przykład chamidła... może i wykształconego, ale chamidła. Takiej i jej podobnej nic nie pomoże....dopóki nie będzie okazji za 800.000 i nie wpadnie....tylko wtedy będzie za późno. Bo kwota nie ma nic wspólnego z uczciwością.

Gość przestańcie idiotki puste
jakby byli taką biedna poszkodowaną firma to by sie zgłosili, przeslali by pieniążki na pokrycie kosztów odesłania paczki i grzecznie o to poprosili , a tak to maja to w dupie...a dziewczyna ma dlaczego latać na poczte ścierać sie, kupować papier i stac na poczcie w kurewsko długiej kolejce i użerać się z PANIAMI na poczcie? poza tym jeszcze im to przetrzymuje a nie musi, może nie ma miejsca w mieszkaniu na ich paczki...powinni ją jeszcze przepraszać że musi to załatwiac....wszystkie takie moralne jesteście? a nikt wam nie powiedział w domu że nie ładnie jest krytykowac innych, wyzywać, poprawiać błedy? to baaardzo nie grzecznie z waszej strony jebane świętoszki!!! zgrywacie się a same marzycie o takim prezencie. a do tej co to "dostaje duuużo droższe prezenty ale wie że sa do niej zaadresowna" - wszyscy wiemy za co dostajesz te prezenty od swoich żonatych sponsorów!!!

Gość
Sama jesteś idiotką ja jak znalazłam telefon to oddałam,tani nie był.Więc nie pierdol farmazonów. :o

>>przestańcie idiotki puste Plujesz jadem i już nie wiesz gdzie :D Posypali się jacyś sponsorzy i stara gadka o zazdrości. Firma prawdopodobnie jeszcze NIE WIE, że paczka poszła do złej osoby, dlatego nic nie robi.

Gość trixxxica
no to chyba proste. Jak firma sie dowie to sie zgłosi a autorka odeśle. Przecież sama sie deklaruje zę nie używała niech jej tylko pieniądze za wysyłkę zwrócą. I po co ta cała kłótnia. Zamykam TEMAT!!

Gość jasne leć na skrzydłach
tak Cię autorko zmobilizowały te strażniczki paczek zaginionych że powinnac juz lecieć na skrzydłach swojej moralności oddać ta paczkę i jeszcze pokryć koszt przesyłki :) nie bądzcie śmieszne... ta co tam tak umoralnia i się chwali że telefon oddała jak znalazła...to pewnie oddała bo była za głupia i sie obsługiwać nie umiała!!!! firma przez 2 czy 3 tyg. nie zaskoczyła jeszcze że przesyłka im zginęłą...bo to mają super porządek. daj spokuj i śpij spokojnie. nikt Ci nic nie zabierze.maluj się i ciesz że jesteś szczęściarą. pozdrawiam. i wiesz co taki świat teraz, nie ma co być uczciwym bo Cię poźńiej wyruchają inni bez mydła!