Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanybardzo

czy można to zgłosić na policję?

Polecane posty

Gość biedaku
:D:D:D Chyba bardzo mądra ta kochanka. :D:D:D Tak sobie od razu miała telefon mamusi i komórkę tatusia (sms). No no.... Pozazdrościć... :D :D:D

Gość zdenerwowanybardzo
Nie było to trudne, bo żona z rodziną mieszka w innym mieście a ja pracuję gdzie indziej. Stąd łatwo mi było to ukrywać. Podejrzewam, że gdy spałem czy bylem u niej pod prysznicem, przegrzebała mi komórkę lub notes.

Gość biedaku
No dobra. Skapitulowałam. To, co ona robi, to jest "naruszenie dóbr osobistych".

Gość paskuda wrdna
Nie jest:P:P

Gość zdenerwowanybardzo
a dlaczego nie jest?

Gość biedaku
A jeżeli napisała w smsie, że jest w ciąży, a nie jest, to oczernianie.

Gość paskuda wredna
Ponieważ ...nie wyzywa , nie ubliża,nie grozi.Napisze sms-a od czasu lub zadzwoni.Gdzie tu widzisz naruszenie dóbr osobistych? Nie łudż się..niestety..nic jej Policja nie zrobi....

Gość aniolek spod strzelca
A ja powiem tak - oszukale ja i teraz sie chce zemscic - napewno sie tego troszeczke spodziewales, ze sie wkurzy jak sie dowi, prawda? Ale nie nie bede cie tu wyzywac - oczekujesz pomocy - wiec nie mozesz jej powstrzymac - aby ja powstrzymac zeby nie kontaktwala sie z twoja rodzina potrzebny jest wyrok - a wiec i sprawa sadowa - ktora sie oczywiscie cignie i wyjda na jaw wszystkie twoje brudy - ona oczywiscie wie, ze jej nic zrobic nie mozesz ( wiem to , bo pewien chopak rowniez zrobil mi cs bardzo zlego ( dosypal mi narkotyki - wiadomo po co.. i rowniez nosze sie z zamiarem poinformowania jego rodzicow jakiego to gagatka wychowali , wiec dowiadywalam sie na policji ) . To co mozesz zrobic to normalnie z nia porozmawaic - zapytac jak mozesz tego uniknac - nie kluc sie lepiej z nia i nie szantazuj - bo zadziala to jeszcze bardzej na twoja niekorzysc - po prostu apytaj jakiego zadoscuczynienia chce za te twoje chamskie klamstwa. Lub sam cos zaproponuj - bo inaczej nie mozesz jej powstrzymac.

Gość zdenerwowanybardzo
w sms-ie tego nie napisala, tylko powiedziała przez telefon. w sms-ie tylko napisała do ojca, że jestem " nieuczciwym krętaczem".

Gość gość
tak pojdz na policje bo latales za d...:))) i sie poskarz ze ta ci dala w kosc, zasluzenie zreszta , wstyd ze chodza tacy kolesie po swiecie

Gość twoja psychopatka
Ty cwaniaczku teraz zacząłeś sie tu żalić, mówiłam ze wszędzie Ci znajdę... Ty krętaczu powiedziałam twojej mamusi :-) tatusiowi pójdę tez do siostry i brata:-D na końcu powiem wszystko twojej zonie i będziemy zyc wszyscy szczęśliwie w jednym gronie wraz z moim brzuszkiem :-D i nowym potomkiem:-) myślę ze wszyscy stworzymy wspaniałą rodzinę wraz z twoja zona i twoimi potomkami:-D

Gość gość
Mądra kobieta. Co myslałeś że pobawisz się kobieta jak zabawką i rzucisz jak zużyty ręcznik. Zrobiłabym dokładnie to samo. Zrobiłabym wszystko aby rozbić tobie małżeństwo.

Gość gość
Któraś tu pieprzy o prokuratorze.Też taką znam,która straszyła żonę kochanka.Czytaliśmy jej SMS-y.A w jednym z nich nazwała go ogierem.I to żona miała asa w rękawie.I to jakiego! Dużo by tu pisać...

Gość gość
Ten wątek założony w 2009 roku i dzisiaj odżył.Chyba jakaś szmata dalej skowyczy za kochasiem...