Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o sobie samej

Podoba mi się młodszy przyjaciel jak go zrozumieć?Pomocy!

Polecane posty

Gość o sobie samej

Chodzilismy do tej samej szkoly tak sie poznalismy,na poczatku pisalismy ale potem bylam zajeta i przestal pisac.Znamy sie rok ale przyjaznimy od ponad pół,jest ode mnie młodszy o rok teraz ma mature,uwielbiamy sie,spedzamy ze soba mnostwo czasu,razem imprezujemy,na kazde spotkanie ze mna strasznie sie spieszy i nigdy nie odwoluje.Mialam faceta ale nasz zwiazek byl do niczego i ostatnio sie mz nim rozstalam ijestem sama.mam wrazenie ze podobam mu sie bo on od niedawna zaczął mnie fascynowwac.Kiedys mu napisalam czy uwaza ze mozna sie we mnie zakochac a on mi napisal ze tak,ze jestem świetną laską i kazdy by mnie chciał mieć,po którymś spotkaniu wyslalam mu smsa o takiej treści-podobasz mi sie jako chlopak ale musisz dojrzec i gdybys byl starszy to chcialabym by nas coś polaczylo..a on zapytał czego mu jeszcze brakuje do dojrzenia.Po prostu ja zawsze mialam starszych,odkad zaczeliśmy się spotykać w gronie znajomych i przyjaźnić przez myśl mi nie przeszło że mogłabym inaczej na niego spojrzeć niż na kumpla.Jest przystojny,jesteśmy zżyci i przywiązani,świetnie się z nim dogaduje ale boję się tej fascynacji co mam robić nie wierm.nie wiem czy on odwzajemnia ale te smsy są chyba jednoznaczne-co sądzicie?!Nie chodzi mi o ten wiek tylko nie wiem czy mam jakieś szanse??????

Gość o sobie samej
Halo czy może mi ktoś tu wreszcie pomóc????? ;(

Gość o sobie samej
Ludzie co z wami nie chodzi mi o wiek tylko czy według was mam u niego szanse skoro pisze mi takie rzeczy??????;\

Gość moj maz jest mlodszy odemnie
o 1,5 roku:> a kolega ma zone starsza o 7 lat:> wiec wiekiem sie nie przejmuj bo taka roznica to zadna roznica natomiast odnoscie sms....mysle ze on ":czuje miete":)

Gość o sobie samej
No właśnie tutaj jest mój dylemat bo nie wiem czy z nim o tym pogadać i podbić do niego bo się boje ze się zbłaźnie bo on powie że top tylko przyjażń i że sobie cos ubzdurałam-po prostu boje sie jego reakcji i dlatego się radzę bo myślę że chyba mam szanse skoro tak pisze a co do tej minety-to nic z tych rzeczy;\\\