Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowookularnica

MUSZE NOSIĆ OKULARY - jak przetrwaliscie pierwsze dni, tygodnie?

Polecane posty

Gość nowookularnica

Chyba kazdemu bylo trudno sie przyzwyczaic i wychodzac pierwszy raz mial wrazenie ze wszyscy sie na niego patrza. Jak to przetrwac, jak przyzwyczaic sie do nowego odbicia w lustrze? Musze przerzucic sie z soczewek ktore nosilam przez 14 lat na okulary. Wiedzialam ze to predzej czy pozniej nastapi. Podobaja mi sie ludze w okularach, uwazam ze dobrze dobrane dodaja charakteru, niektorzy nawet gorzej wygladaja bez nich :) Ale na innych to na innych a na sobie to na sobie :(

Gość od okularów
robią się doły w oczach . To dlatego okularnicy nie powinni ich ściągać , bo to żle wygląda .

Gość okularnica soczewkowa
ja nosze soczewki ale od czasu do czasu zakladam okulary (w moim klimacie to bardzoniewygodne bo slonce grzeje non stop) ale tez czasem mi sie wydaje ze sie ludzie patrza na mnie jak na wariatke.. chociaz zaloze sie ze nikt nie widzi roznicy.. ostatnio mama nawet nie zauwazyla.. ;)

Gość nie pamiętam jak
to przetrwałam bo okulary noszę od 2rż, czyli w sumie już 22 lata z 2-letnią przerwą. Tak je polubiłam i tak się przyzwyczaiłam, że teraz nie lubię chodzić bez nich, choć mogłabym bo mam małą wadę wzroku.

Gość minerwa*
..tak kilka dni...może kilkanaście..i przyzwyczaisz się może zdejmuj w pierwszych dniach częsciej.... ładne oprawki dodają powera!