Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaa

CZY NA MOIM MIEJSCU ZERWAŁYBYSCIE Z CHŁOPAKIEM ??

Polecane posty

Gość ewelinaaaaaaaaaaa

gdyby was chlopak nigdzie nie zabierał ze sobą i oszukiwał, chodzi mi np. o to ze jak on idzie na jakąs impreze to nie mowi mi o tym i idzie oczywiscie sam., dzisiaj są ostatki i idzie pewnie gdzies i nawet mi nic nie powiedział i zawsze tak jest :( rok temu w sylwestra i w ostatki tez poszedł sam i wogole nic mi nie powiedział ze gdzies idzie, powiedzcie mi czy warto wogole byc z takim chłopakiem ?

Gość xcvxcvxcvx
Boże dziewczyno co Ty jeszcze z nim robisz? ja juz bym dawno zerwala gdyby mnie tak traktwal. Facet powinien miec do Ciebie szacunek i szaleć za Tobą a nie oklamywac;/ no sorry dla mnie jestes głupia dziewucha ze z nim jestes. Na pewno spotkasz takiego ktory CIe oklamywal nie będzie. Uwierz

Gość ewelinaaaaaaaaaaa
tylko ze ja jestem z nim juz około 1,5 roku i go naprawde kocham wiec trudno bedzie mi z nim zerwac

Gość buba125
to cierp dalej przez sentymenty i nie narzekaj, bo jeszcze innym, bezproblemowym ludziom zawracasz tyłek

Ale o jakim rozstaniu Ty mówisz? Z tego, co napisałaś, wynika wyraźnie, że Wy NIE jesteście przecież ze sobą! To jest tylko Twoje pobożne życzenie raczej. :P Bycie razem, jak sama nazwa wskazuje, oznacza wspólne spędzanie czasu, wspólne plany oraz wspólne wychodzenie na imprezy. Szczególnie tak oczywiste jak Sylwester!

Gość ewelinaaaaaaaaaaa
ok dzieki dziewczyny :* wiem ze ten związek nie ma sensu dlatego z nim zerwe :/

Gość dsv1dv21vd21
taaaaaaak, pytaj na forum co ktos by zrobil na twoim miejscu i od tego uzalezniaj swoja decyzje. RZUCAM CIE, BO TAK NAPISALI NA FORUM:D:D:D:D:D:D:D:D bravo girl...

Nie zerwałabym, bo w ogóle nie zaczynałabym z Nim budować jakiegokolwiek związku. Skoro jest takim FRAJEREM tzn, że był taki na początku. Miłosne klapki przesłoniły Ci oczęta więc nie dostrzegałaś, że Twój hm, chłopak bawi się Tobą jak marionetką i de facto pokazuje jakim jest wspaniałym mężczyzną (sarkazm)

Gość ewelinaaaaaaaaaaa
widze ze na tym forum nie mozna sie nic nikogo poradzic bo odrazu wyjadą na ciebie z mordą

Gość sziszaaaa
zerwij z nim on nie jest ciebie wart. jak nie chce cie nigdzie zabierac to znaczy ze nie chce sie z toba pokazywac a przez to ten zwiazek jest bez sensu.