Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marita_wawa

Najgłupsze podrywowe teksty jakie słyszałyście od facetów

Polecane posty

byłam na podobnej randce. Chłopak się chwalił, że ma 2 domy + jeden letniskowy nad morzem, 2 samochody i basen. Takie teksty są żalosne i w ogóle na mnie nie działają. spotkałam się z nim 4 razy i zaczął mnie tak irytować tymi przechwałkami, że po prostu zmieniłam numer i się więcej nie odezwałam.

Gość krolewna niepewnaaaa
Ja go skreslam po tej jednej jedynej... czy naprawde nie ma facetow, ktorzy chca zaimponowac dziewczynie ciekawa rozmowa? poczuciem humoru? pieniadze sa albo ich nie ma wiec po co robic z nich takie halo, chyba jestem kosmita z tym idealem :/

Ja jak mi się jakiś facet podoba to nie wymyślam głupich tekstów,Kiedyś na dyskotece wpadł mi w oko pewien chłopak no i po prostu podeszłam i zapytałam czy zatańczy.Zgodził się i już był mój:)Teraz to już nie podrywam,bo mężatką jestem.Tylko czasem flirtuje uśmiechem czy spojrzeniem:)

Gość maczo man
jesteś dziewicą?

czarnulka też kiedyś podeszłam i źle to się skończyło :-p tydzień wcześniej temu samemu facetowi odmówiłam gdy zapytał czy może się przysiąść (powiedziałam "sorry ale nie". koledzy się z niego strasznie nabijali, on zrobił oburzoną minę i powiedział "Ja się prosić nie będę" :-p moje koleżanki mówiły "co Ty taki fajny, czemu odmówiłaś" :-p więc po tygodniu ich wspominania postanowiłam sama poejść z pytaniem czy zatańczy, a on na to "sorry, ale nie" :-p

Gość maczo man
No nie mój. Czyli pewnie kogoś innego. :)

Gość anette__26
1. Kiedyś szłam sobie ulicą. Idę, idę. Jakiś facet który szedł za mną zrównał się ze mną krokiem i powiedział "podobasz mi się", ja się uśmiechnęłam, powiedziałam "aha", on szedł ze mną jeszcze ze 2 minuty milcząc, a potem skręcił w boczną uliczkę i tyle go widziałam. 2. Siedziałam z koleżanką w barze. Ona ma bardzo kręcone włosy. Podszedł facet, spojrzał na mnie i pwoiedział "śliczna jesteś", po czym spojrzał na moją koleżankę i powiedział "a ty wyglądasz jak brzydki pudel". 3. Siedzę w barze. Podchodzi facet i mówi "co twój tata robił z twoją mamą że taka śliczna im wyszłaś?". Spędziliśmy cały wieczór razem, na rozstanie się pocałowaliśmy. Następnego dnia dowiedziałam się że ma żonę. :D:D 4. To nie będzie tekst. Bo nie padło ani jedno słowo. Ale podryw naprawdę zabójczy i chyba nikt z Was tego nie przeżył. Weszłam do baru z grupą znajomych. Parę stolików dalej siedziała grupa facetów, wśród nich jeden, który mi się spodobał (widziałam go 1 raz w zyciu). Ja jemu najwyraźniej też. Podszedł do mojego krzesła, stanął z tyłu, delikatnie pociągnął mnie za włosy tak, żeby mi odchylić głowę, nachylił się i pocałował. Odwzajemniłam, byłam jakby w transie, byłam zaczarowana - to był prawdziwy, długi, namiętny i piękny pocałunek, w trkacie którego powoli się odwróciłam, wstałam, objęłam go i całowaliśmy się stojąc. Wszystko odbyło się bez słów. Zaczęliśmy rozmawiać dopiero potem... HISTORIA 100% PRAWDZIWA!

Anette przydarzyło mi się coś takiego. Tańczyłam z takim jednym facetem którego widziałam I raz w życiu, po tańcu bez słowa odeszłam. Po chwili podszedł do mnie i zaczął mnie całować. Pocałunek był cudowny, długi i namiętny

prawdziwa jak piersi pameli anderson ;) wierze w pierwsze 3, ale 4 to zmiksowanie Mody na sukes z Niewolnica Izaura i bog wie co jeszcze. :P

Gość ANETE a co było potem
?

Gość anette__26
No cóż, nie musisz wierzyć jeśli nie chcesz. Na marginesie dodam że facet okazał się potem średnio ciekawy. Spotykaliśmy się jakieś 2 tygodnie, aż urwałam kontakt.

depeche- autentik. jeśli nie wierzysz w takie historie, to widocznie jeszcze mało przeżyłaś. Ja także podobnie do koleżanki wyżej zaczęłam rozmawiać z tym chłopakiem dopiero po pocałunku. I teraz jestem z nim od 4 lat ;-p Mało tego, kiedyś na ulicy podszedł chłopak i zapytał "która godzina'. spojrzałam na zegarek, a on mnie zaczął całować. Byłam w ciężkim szoku. Tym razem się wyrwałam i poczułam się napastowana, a wtedy jakoś nie.

Gość anette__26
Był dziwny. Opowiadał mi o swojej ex ciągle. Robił jakieś szemrane interesy, ciągle miał dziwaczne tajemnice. Był trochę nieobliczalny.

tez mi sie zdarzylo pare romantycznych/niespodziewanych sytuacji na ulicy ale pocalunek z nieznajomym przy wszystkich to troche naciagane i przekoloryzowane. ale moze dlatego ze mam tylko 16 na karku i mezczyzni boja sie byc posadzeni o dziwne tendencje :D

Gość dzieci powinny juz spać

Gość to było przegięcie
"Maleńka nie widzisz jakie mam auto?' Po tym jak odmówiłam randki...

Gość ggsdfgsdg
"Jesteś bardzo podobna do Mony Lisy" Niestety dla mnie to był anty-komplement. Każdy chyba widzi i wie, że Mona Lisa jest szpetna.

Gość golololo
Do mnie kiedyś podszedł facet gdy siedziałam, usiadł obok, powiedział "lubię jak dziewczyna ma trochę MASY" i klepnął mnie z całej siły w udo.