Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzona magisteka

pieprzona magisteka

Polecane posty

Gość pieprzona magisteka

Zaczęłam badania do swojej pracy - ciekawy temat- zajmuje sie tum co lubię , GDYBY nie moja promotorka która doprowadza mnie do szewskiej pasji i płaczu....jednego dnia mówi zebym nie przychodziła - potem jest zla na mnie ze nie przyszłam....czepia sie rzeczy które nie miały miejsca a mi zależy by na pracowni ( studiuję chemię ) było normalnie, ale coraz bardziej odechciewa mi sie tam przychodzić a to dopiero początek.Z jednej strony jest świetna w tym co robi a z drugiej..jestem załamana :(

Gość pomysl sobie ze
to juz ostatni rok, zacisnij zeby i idz do przodu!!

Gość pieprzona magisteka
to chyba będzie najgorszy rok ;( chyba teraz już nie mogę zmienć promotora - chyba ze sobie ten rok odpuszczę - i coraz częściej zaczyna ta myśl chodzić mi po głowie

Gość pieprzona magisteka
Tylko tyłem nie wyjdź, idąc do przodu . a tak to wygląda- nie miałam żadnego warunku, powtarzania roku, przez 4 lata tylko3 przedmiotów nie zaliczyłam za pierwszym razem a teraz sama chce sie cofnąć ! coś mnie po prostu trafia !

Może promotorka menopauzę przechodzi? Na ludzi wiele nie możesz poradzić. Jedyne ,co możesz to za wszelka cenę starać się u3mać poziom. A pewne rzeczy najlepiej po prostu olać. Jeśli się drze o coś nieistotnego, to jednym uchem wpuść, a drugim wypuść. Ciebie powinno inetresować tylko to, co związane z Twoja pracą.

Spoko, ja tez mam problem z napisaniem pracy - tyle ze licencjackiej, po prostu nie wiem jak sie za to wziac. Promotor chce plan pracy na zajecia za tydzien a ja nawet literatury jeszcze nie wybralam bo w mojej uczelnianej jezykowej biblio nie ma nic na temat mojej pracy.

Gość pieprzona magisteka
menopauze ona już dawno przeszła, nie ma faceta , dzieci i całe jej zycie to praca- i jest naprawdę dobra w tym co robi - ale co innego mówi co innego robi a jeszcze co innego mówi do innnych - po prostu boli mnie to ze ja sie staram a wychodzi wszystko nie tak jak powinno i ciągle ma żale za rzeczy o które nie powinna mieć.

Gość chyba większość tak ma
na ostatnim roku. nie dość, że nerwy związane z magisterką, to jeszcze promotorzy, którzy się czepiają. ja też tak miałam. zaciśnij zęby, napisz, obroń się i będziesz miała wszystko za sobą :)