Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juventus_Experiens

Pomoc w prowadzeniu działalności gospodarcze

Polecane posty

Dzień dobry, Jestem absolwentem Wydziału Administracji i Nauk Społecznych PW na kierunku Administracja. Pragnę zaoferować Państwu pomoc w wykonywaniu obowiązków związanych z prowadzeniem własnej działalności gospodarczej. Pomoc tą rozumiem jako wyręczanie Państwa od stania w kolejkach w urzędach i uzyskiwanie potrzebnych informacji lub odpowiedzi od urzędników np.od Inspekcji Pracy. Chętnie będę pośredniczył w przekazywaniu dokumentów do urzędów lub organizowaniu konferencji, wyjazdów. Jeśli potrzebują Państwo pomocy w niewymienionym przeze mnie aspekcie, proszę o kontakt. Chętnie podejmę się świadczenia wszelkiego rodzaju usług dla Państwa przedsiębiorstw. Kontakt: tel. : 513-196-387 e-mail. : juventus_experiens@interia.pl Pozdrawiam Michał Czechowicz

Witam i dziękuję za zainteresowanie moim wątkiem. 1) Od półtora roku prowadzę własną działalność gospodarczą w trakcie, której miałem przyjemność sprawdzić się w roli pracodawcy. Poznając również formalne wymagania związane z samo zatrudnieniem jak i zatrudnianiem innych. 2) Choć jest dla mnie rzeczą oczywistą, że całą swoją wiedzą będę wspierał projekt zleceniodawcy, to nie mogę być jedynym gwarantem sukcesu jakiegokolwiek przedsięwzięcia. Oferuję swoją pomoc w wykonywaniu regularnych obowiązkach przedsiębiorcy (na przykład w wypełnianiu miesięcznych deklaracji wraz z ich transportem do i z urzędu) i we wszelkich innych pracach związanych ze zdobywaniem przez Niego korzystnej pozycji na rynku (na przykład zdobywaniu tańszych narzędzi pracy lub pozyskiwaniu funduszy unijnych). 3) Wiedza teoretyczna jaką zdobyłem w toku studiów będzie uzupełnieniem moich umiejętności i pozwoli mi realizować zlecenia, których sam nie musiałem wcześniej wykonywać. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy