Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura kura

myślałam, że on jest moim życiem..

Polecane posty

Gość zajęta kobieta
Ja też bym na taki sms nie odpisała, no wybacz, to brzmiało, jak zerwanie :\

ej już. po rozmowie. dwugodzinnej. Dużo gorzkich słów, z jego strony, typu - DOBRZE, TO JA SIĘ PODSTOSUJĘ. BĘDĘ SIEDZIAŁ Z TOBA JAK PIES i z mojej - SZUKAJ KOGOŚ KTO MA PODOBNE PRIORYTETY I KTO BĘDZIE MIAŁ PODOBNE POTRZEBY W ZWIAZKU. Tak w telegraficznym skrócie. Ale poza tym dogadaliśmy się. Myślę, że zrozumiał. Może tak mi sie tylko wydaje. Wydawałam komunikaty "ja", nie oskarżałam go, a tylko mówiłam, że jego zachowanie jest raniące z tego i z tego powodu. Wytłumaczyłam mu także, na przykładzie tego tygodnia, czemu w sobotę byłam tak nastawiona do jego pomysłu niewidzenia się w niedzielę. Każdego dnia frustracja we mnie narastała, aż w sobotę pękło. On za to powiedział, że też nie był fair, ale cały tydzień pracował po 10 h, w sobotę też był w pracy (w sobotę pracuje fizycznie, dodatkowa praca) więc pod koniec dnia był tak zmęczony, że nie miał ochoty na nic. Nie wiem co myślec. Ale rozmowa wiele oczyscila.

hmmm.nie wnikając w szczegóły dziwi mnie fakt,że w swoje urodziny siedział w chałupie z matką:O:O

Gość hrabiahenryk
męski punkt widzenia: straszna z ciebie manipulantka, moja panno. wlasnie dlatego czasem kumple odradzają kumplom związki - przez takie intrygantki.

Gość anthon
bardzo dobrze, jak zostaniesz sama, zasłuzyłaś

czemu manipulantka? co do siedzenia z matką, nie było do końca tak, ona mu zrobiła tort tylko urodzinowy. siedział z kumplami (szachy), potem sam.;)