Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel84_

Pytanie do dziewczyn Kobiet...

Polecane posty

A to pytanie brzmi: Czy jest tu jakaś dziewczyna z Warszawy lub szeroko pojętych okolic która chciałaby czasem wyjść z chłopakiem do kina? iść na spacer, zakupy, połazić bez celu w tą i z powrotem ;)..? coś pozwiedzać.. iść na pizze itp? :) Po prostu czy jest jakaś samotna dziewczyna która chciałaby mieć takiego przyjaciela aby móc czasem z kimś spędzić czas a nie siedzieć przez jakieś popołudnie w domu bo nie ma chłopaka a jej znajomi mają swoje sprawy itd? :) Bo ja bym np: chciał mieć taką przyjaciółkę :) takiego kogoś z kim nie trzeba by było gadać na jakieś poważne tematy ( choć i tego nie wykluczam tak do końca ;) ) Kogoś do kogo można by było teraz zadzwonić i powiedzieć - idziesz gdzieś? :) a nie siedzieć w samotności przed kompem i szykować się na kolejny fascynujący poniedziałkowy dzień pracy.. ;) Ja się zorientowałem że nie mam takiej koleżanki :( Czy Wy Kobiety też czasem myślicie o takim kimś? Aby kogoś takiego mieć? :) Pomyślcie ile z nas teraz siedzi i się tak naprawdę nudzi mimo że w tygodniu każdy ma masę swoich spraw a dopiero w weekend dostrzega pustkę.. Tak - oczywiście - nie mam dziewczyny ;) -dlatego dodałem taki temat na damskim forum :) -ale to też nie oznacza że mam vana i porywam dziewczyny z ulicy ;) nie jestem psycholem :) ani też jakimś desperatem -o czym mógłby świadczyć temat który założyłem ;) Ten topik powinien brzmieć: Normalny (w pozytywnym sensie) chłopak szuka koleżanki - Normalnej ( w pozytywnym sensie) ;) Dziś mnie jakoś tak naszło na zadumę ;) i zastanawianie się nad mężczyznami i kobietami ;) Fajnie było by kogoś poznać :) I co myślicie dziewczyny na ten temat? :) Pozdrawiam PS: forum to poznałem ok 5 lat temu - tak założyli mi wtedy internet w domu ;) szukałem czegoś i jeden z linków prowadził tu a więc kliknąłem :) I od tego czasu przeczytałem tu masę tematów, można się nieźle odmóżdżyć :) Znam realia tu panujące... kiedyś były Charyzmatyczny Kapitan K lo tz ;) podszywacze non stop pisali coś o c o o l a c h itp ;) ale to z 3 lata temu było :) -dlatego nie liczę na odzew normalnych ludzi ;) ale może są tu jakieś normalne fajne dziewczyny myślące i chcące podobnie jak ja -mieć przyjaciółkę /przyjaciela :) Koniec :) PS2: Specjalnie takie to długie bo wiem ten kto przeczyta to do końca nie będzie kompletnym debilem / debilką ;) pozdr

Gość czy Lublin to szeroko
pojęte okolice Warszawy??

Gość Agatka92
Ja jestem z okolic Radomia :) i szczerze powiem, że miałabym ochotę mieć przyjaciela, ale jak mówisz mieszkamy daleko od siebie.

Gość aaahahhhahah
" 18:47 [zgłoś do usunięcia] czy Lublin to szeroko pojęte okolice Warszawy??" 1000000000000000000000000/10 :classic_cool::D

Gość aaahahhhahah
ja jestem z warszawy, ale jestem tak brzydka ze wstyd ze mna gdziekolwiek wyjsc :(

200 km ;) trochę dużo, ciężko byłoby się umówić na spacer lub szybki wypad do kina ;) Choć czasem tam jestem- przejazdem- w Krasniku mam znajomych :)

Gość szkoda że mieszkam na
południu Polski :(

Gość aaahahhhahah
węszę provo :classic_cool: :P

Gość chyba nawet mniej niż
200 km ja niedługo przeprowadzam się do stolicy odezwę się, jeśli będzie nadale aktualne :) 🖐️

Gość dziękuję kolego
podniosłeś mi poziom własnej wartości...już wiem że nie jestem debilką bo przeczytałam do końca:) pozdrawiam i zyczę samych miłych chwil z koleżankami z kafe:)

aaahahhhahah -wygląd nie ma aż takiego znaczenia ;) chodzi mi o "kumpele" ...a nie o miłość życia -tego nie szukam bo szkoda na to czasu i chyba czegoś takiego nie ma -ja powoli w to wątpię ;) Zresztą nie wygaduj że jesteś brzydka bo na pewno mijasz się z prawdą :)

Gość aaahahhhahah
kolega bez pozostawienia śladu po prostu opuścił topik...

Gość aaahahhhahah
dlaczgeo nikt mi nie wierzy, jak mowie ze jestem brzydka :(

fajny topik zalozyles i podoba mi sie sposob, w jaki to wszystko ujales :) mam nadzieje, ze poznasz tu jakas kolezanke, z ktora bedzie sie milo spedzalo czas :)

littlesensitive - bo jak pisałem - znam realia tu panujące i chciałem się jakoś zabezpieczyć przed atakiem na mnie- mam nadzieję że udało mi się przekazać ten tekst z luzem i nie narazić się podszywowi lub innym zakompleksionym kolesiom ;) chociaż podszyw jest ok, za czasów KK to sam się lubiłem w "to" bawić - ale wydoroślałem bo ile można ;) ... no i do roboty trzeba chodzić i nie ma czasu na głupoty ;) Dzięki za dobre słowo pozdr PS: wolno odpisuje bo mój laptop tylko na złom się nadaje i klawiatura szwankuje itp ;)

Gość Pawel84_.
Muszę sie przyznac mam vana i jednak porywam wszystkie niewiasty ktore umawiaja sie ze mna na spotkania:) zapraszam wszystkie kobiety ktore szukaja rozrywki

Gość ajt
jaaaaa sie zglaszam. mam samych meskich przyjaciol bo tylko z nimi sie dogaduje :)

Gość aaahahhhahah
to moze podasz adres mailowy?

Cośmy tu kiedyś z k l o t z e m wyprawiali to aż się łezka w oku kręci ;) Miałem kiedyś nick "Łopata" ale pewnie nikt juz nie pamięta, oddałem hasło do niego komuś z ekipy podszywaczy bo udostepniłem je na forum i kto pierwszy zmienił sobie do niego hasło -tego był ;) Pamiętam parę osób które tu dawno temu sie udzielały :) był Myrevin -chyba gości 40 letni ;) była taka dziewczyna ale nie pamiętam nicku.. Iwosia? :) Kiedyś rozmawiałem z dziewczyną o nicku Papierowe Nożyczki :) A teraz już nie ogarniam tego forum ;) Ale wróćmy do tematu? Gdzie jesteście dziewczyny? :) Gdzie was szukać? ;) chyba dorosłem już do przyjaźni :)

Maila mogę podać ... tylko najpierw go założę ;) wybaczcie szczerość ale to jest internet ;) nigdy nie wiadomo kto jest po 2 stronie ;) Zaraz coś wyczaruje :) Moment :)

Paweł 🖐️ fajnie to wszystko ująłes i mam nadzieję,że poznasz kogoś, z kim będziesz mógł miło spędzić czas :) i tego Ci życzę ;)

Gość
pawel 1. dlazcego mieszkasz tak daleko 2. dlaczego nie spotkalam cie wczesniej, damn... ja tam reflektuje tylko kuyrcze czysto wirtulanie bo gdansk to roche daleko..

czarna_dziura - dzięki :) starałem się jak mogłem ;) jeszcze mi się mózg chłodzi ;) ale jak się komuś podoba to co napisałem to chyba warto było :) Chwila strachu i po sprawie - wyczarowałem - pawelzkafeteri@gmail.com Nie gwarantuje odpisywania ( a przynajmniej szybkiego odpisywania) bo moja klawiatura mnie doprowadza do furii ;) jestem za 15 min :)

Gość
kurcze strasznie mi brakuje kogos takiego, mojego przyjaciela zamordowali pare lat temu,a to byla jedyna taka osoba... ;(

Gość CocOlgaśna
ja jestem jak najbardziej z warszawy :)

bazienka przykro mi strasznie :( ja kiedyś miałam takiego przyjaciela, ale dorósl, poznał dziewczyne - była zazdrosna więc zabroniła mu kontaktów ze mną... a on posłuchał... :(

Gość
jeden moj znajomy mial dziewzyne ktora zaczela obrazac jego kolezanki i przyjaciolki z jego telefonu, to dopiero patologia :/