Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebać housa

co wy widzicie w tym Dr House

Polecane posty

Gość jebać housa

nudny ten film jak hooj a tytułowy bohater brzydki, nudny, chorowny, wyłysiały, ciotowaty blech

ja lubię ten serial ze względy na głównego bohatera który jest ciekawy tylko trzeba go poznać.

Gość sziszaaaa
ale przynajmniej inteligetny a nie to co ty. co z tego ze house nie jest piekny za to ladny jest ten blondyn. czejs czy jak mu tam

Gość jego teksty

zgadzam się z założycielem tego topiku . serial tak idiotyczny , że jednego całego odcinka obejrzeć nie mogłam. bohater główny jest sztuczny, zawsze pojawia się i ma diagnozę... ale oczywiście Polacy uwielbiają takie wizje :D

Gość nienawidze housea
taaaa inteligentny..zapijaczony menelik udający lekarza :D

główny bohater tak skonstruowany i zagrany,że nie da się go nie lubić ;) i nie chodzi o to zeby był przystojny :o poza tym ciekawe przypadki medyczne :D

Gość sziszaaaa
jak nie mozesz ogladac tego filmu to nie ogladaj coz za problem.

Gość dr house jest emitowany
66 krajach i nie tylko w Polsce zrobił furorę 😴🖐️

no fakt - o mądrości świadczy jego powszechność :) np. harry potter przetłumaczony na 666 języków jest bardziej ambitny od polskiej nieznanej książki typu Ferdydurke czy Lalka...tak samo jak ilość wydanych płyt lepsza brit i inne lale od polskiego zespołu ,to samo z filmami komercyjnymi i niszowymi..ech szkoda gadać... :o

Gość ferdyurke jest do dupy
:o powinni to spalić we wszystkich egzemplarzach :o

Gość i po co porównujesz serial
do lektur :o to że jest w 66 krajach świadczy ,że jest popularny i coś jest ma rzeczy 😴🖐️

każdy kto nie rozumie Ferdydurke i Gombrowicza mówi że ta książka jest do doopy, a to nieprawda jest BOSKA 😍 ale cieszę się że mało kto ją rozumie, więcej dla mnie :) poza tym skoro uważasz że powinni ją spalić to znaczy że masz poziom inteligencji ex ministra R.Giertycha :D gratulacje nie porównuję lektur do filmu a off to tandety którą ludzi uwielbiają :) zresztą wszystkie debilne seriale są popularne : np. prison brejk, lost, gotowe na wszystko...itp... a potem ludzie żyją jak im w tv pokazują 💤

Gość znafca temató
ja widze Jennifer Morrison i Olivie Vilde - nic więcej nie trza :D

Gość ferdyurke jest do dupy
inżynierowie pozdrawiają nieudaczników humanistów :classic_cool:🖐️ taka moja opinia o tym komiksie 😴

Gość jak tak można
kupetka taka krytyka a zwykłego wyrazu nie potrafisz poprawnie napisać

którego wyrazu?? ja nie robię błędów :P chyba że celowo :D przecinkow i interpunkcji też nie uznaję :)

Gość jak tak można
'prison brejk' jak używasz ang nazwy to napisz ją poprawnie

bo nie znam angielskiego :o nie uznaję interpunkcji :D mało który artysta uznaje coś tak trywialnego i ograniczającego swobodę słowa pisanego

Gość kupetka widac
ze jestes ograniczona i nie wyksztalcona. Idz sie dzieciaku troche poucz. Rece zalamuje nad ta dzisiejsza mlodzieza.

to powiedz mi to pod czarnym nickiem frayerze :classic_cool:🖐️ ;) nie muszę się uczyć :P mogę być nieukiem dobrze mi z tym

chyba "artysta" chciałaś napisać :o interpunkcja to podstawa, na równi z ortografią... aby oddać właściwy sens wypowiedzi interpunkcja jest niezbędna...

Gość jak tak można
jak już 'udajesz' mądrego to nie pisz, że nie używasz interpunkcji kiedy z powyższych Twoich postów widać, że jednak używasz ;/

no dobra przyznaję się, jestem głupia ale chciałam na forum napisać że jestem mądra bo myślałam że ktoś sie nabierze 😭 :( 😠 ale przejrzeliscie mnie na wylot :(

Gość a najlepsze jest to ze
wszyscy sie tak zachwycają House'm, jego tekstami a i tak malo kto rozumie ich sens:P

a najlepsze jest to ze wszyscy sie tak zachwycają House'm, jego tekstami a i tak malo kto rozumie ich sens ludzie podziwiają to czym sami chcieliby być, widza blyskotliwego gostka to rozdziawiają twarz i myślą "łooooŁ ale zdolniacha" jak dla mnie to on jest slabym aktorem, sztywnym jak jego kuternoga :(