Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokarda z makaronu

jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kokarda z makaronu

dzisiaj się dowiedziałam (i to prawda na 1000000 %) że moja kuzynka lat 25 która od 4 lat mieszka z chłopakiem jest dziewicą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli sa razem 5 lat, od 4 razem mieszkaja i tego nie robią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZok szok szok

Gość kokarda z makaronu
wiedziałam że nie uwierzycie

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
mam już tyle lat, że nic mnie nie zadziwi, pewnie dobrali się dwoje aseksualnych ludzi, albo mają jakieś swoje intywne wady

Gość kokarda z makaronu
ale to jest nienormalne, dokładnie N I E N O R M A L N E, wbrew naturze, wbrew zdrowiu i zdrowemu rozsądkowi, to tak jakby ktoś nie wychodzil z domu przez 4 lata. Ja po miesiącu dostałabym na łeb, a ci dalej tak zyją.

Gość to jest normalne
mam znajomych,którzy są ze sobą 7 lat i ona jest dziewicą,czekają do ślubu:P Ale mają sposoby na zaspokojenie się.Kiedyś skomentowała"żeby mieć orgazm nie trzeba się bzykać" pewnie strzelają sobie minetki,lodziki itd.:p

Gość kokarda z makaronu
no dobra, tylko po co? Pytam poważnie- po co w imię czego? Bo może jest jakies logiczne wytłumaczenie w co wątpię.

Gość Qrwa a czego
się głupio dziwisz. jeżeli im to odpowiada to co ma to być wielki szok. Ja nie widziałam żadnego rozporządzenia prawnego moralnego etycznego duchownego, nieduchownego itp.itd. że jak ludzie razem mieszkają to muszą się tylko dymać. Na następny raz bądź bardziej dyskretna i taktowna a jeśli już masz niewyparzony ryj to przynajmniej mów: Ja bym nie wytrzymała (w domyśle :jestem chętna wydymka) a nie :jestem w szoku. Ja z kolei jestem w szoku że są jeszcze tacy ludzie jak ty że w XXI wieku jeszcze czemukolwiek się dziwią. Bo mnie dzisiaj już nic nie dziwi.

możliwe że tworzą tzw białą pare, i ciągłe tłumienie spowodowało, że ta dziedzina życia została zastąpiona czymś innym, mniej lub badziej egzotycznym, czy perwersyjnym. Możesz być pewna, że zaskączą wszystkich czymś co się nie będzie nam miściło w głowie. Jedno jest pewne , przyroda nie znosi pustki, więc czymś to musi być zastąpione, tylko pytanie czym?

Gość kokarda z makaronu
Jesli im to pasuje to ich sprawa, ale to nie jest normalne i to jest fakt. Może potrafią się powstrzymać, ale działają tym wbrew naturze. Swoją drogą takie gromadzenie napięcia musi mieć konsekwencje zdrowotne. Dlatego dziwię sie po co sie tak męczyć w imie czego? Bo jeszcze nikt nie odpowiedział na proste pytanie "po co"!!

Gość kokarda z makaronu
a ty-hr. Rozpór-Trzepiekoński nie strasz!

Gość bo może są praktykującymi
katolikami

Gość kokarda z makaronu
a od kiedy katolicy sie nie bzykają?

katolikami i razem mieszkają, dziwne

Gość fdfdfdfddfddd
hahahha ty jesteś nienormalna, osobiście znam kilkuletnie pary w wieku ponad 20 lat, którzy nigdy 'tego' nie robili i nie spieszy im się po prostu do tego i nic dziwnego w tym nie widze ps. seks jest przereklamowany

Gość ja też..........
Jak im to pasuję to nie ma się w to wtrącać. Ale ja też się potwornie dziwę. Ja bym nie wytrzymała.

Gość kokarda z makaronu
lepiej zejdzmy z katolików bo zrobi sie tu religijna awantura :) O polityce i religii się nie rozmawia, bo zawsze kończy się to awanturą :) Ktos urządził tak świat, że ludzie sie rodzą, dojrzewają, uczą się, rozwijają, bzykają, pro kreują (lub nie pro kreują, bo niektórzy nie chcą mieć dzieci) a potem starzeją się i umierają. Tak to powinno wyglądać, a nie jakieś białe małżeństwa nie wiadomo po co i na co.

Gość w internacie lub bursie
na przykład razem mieszkają. Nie słyszeliście nigdy.

Gość kokarda z makaronu
tu nie chodzi o 20 latków, tylko o dojrzałych 25 letnich ludzi. Rozumiem że 20 letnie osoby mogą byc "nie gotowe" i nic do tego nie mam że czekają, no ale mieć 25 lat, mieszkać 4 lata razem i nic????????

Gość tusia w czerwonych gattkach
o matko co za debilka! wbrew naturze? haha co jak co, ale o psychologii mam trochę pojęcia i nie jest to wbrew naturze, jeśli świadomie nie chcą póki co uprawiać seksu, właśnie tym różnimy się od zwierząt, że możemy zapanować nad swoimi popędami a nawet je całkiem stłumić i jeśli robimy to świadomie i dobrowolnie jest to całkiem zdrowe

Gość pierdołami sobie głowy nie zaw

Gość kokarda z makaronu
w internacie spią dziewczyny z dziewczynami i faceci z facetami, internaty nie sa koedukacyjne, poza tym powiem jeszcze raz- to są ludzie po 25 lat, razem od 5 lat, od 4 lat mieszkaja sami we własnym mieszkaniu.

Gość hakuuna matata
lepiej zejdzmy z katolików bo zrobi sie tu religijna awantura O polityce i religii się nie rozmawia, bo zawsze kończy się to awanturą Ktos urządził tak świat, że ludzie sie rodzą, dojrzewają, uczą się, rozwijają, bzykają, pro kreują (lub nie pro kreują, bo niektórzy nie chcą mieć dzieci ) a potem starzeją się i umierają. Tak to powinno wyglądać, a nie jakieś białe małżeństwa nie wiadomo po co i na co. hehe taaak ty na pewno bzykasz się tylko po to, żeby zajść w ciąże ps. nie wszyscy chcą mieć dzieci, a jeszcze inni są bezpłodni

Gość kokarda z makaronu
czyli jak chce mi się bzykać, wszystko kojarzy mi się z sexem i macica ma wściekliznę to powinnam to stłumić, pooglądać ptaszki za oknem, zrelaksować się, bo przecież jestem człowiekiem i potrafie to stłumić. Nie no luzik. buehehehehe

Gość casser
nie wszyscy są razem tylko dla seksu, ale widocznie jesteś zbyt ograniczona by to zrozumieć, poza tym moga albo czekać do ślubu, albo np. mają wyjątkowo niskie libido albo setki innych powodów

jeśli mieszkają razem, a ona jest ciągle dziewicą, coś musi być przyczyną tego stanu rzeczy. Można sobie różne rzeczy wyobrażać, z fantazją nieograniczoną, począwszy od defektów fizjologicznych, a skączywszy na Bóg raczy wiedzieć czym. Może on ma jakąś wadę, impotencja, czy mikropenis, może ona też ma jakieś wady, a może są oboje ze sobą z litości dla samych siebie.

Gość kokarda z makaronu
po raz kolejny wyjasniam- może lubią się męczyć, może to forma antykoncepcji, może budda im nie każe, może może może- to ich sprawa, ja tylko twierdze że nie jest to normalne.

matko ale mi to szok :) to jest własnie prawdziwa miłośc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ze soba tak długo i kochaja sie nie musza uprawiac sexu zeby to sobie udowadniac . a moze czekaja do slubu. jej ale sie stało.