Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka pospolita 27

jakie dodatki dla mam z 10miesiecznym dzieckiem w uk bez zasilku macierzysnkiego

Polecane posty

jakie sa zasilki dla mam ktore przestaly otrzymywac macierzyski w uk, zwolnily sie z pracy i siedza w domu z dzieckiem a maja pracujacego partera? czy w takim przypadku mozna sie zglosic po jobseeker allowance? zeby przez chyba polroku chociaz te 50f tygodniowo dostawac? wiem ze to dla osob faktycznie szukajacych pracy ale przeciez nikt tego nie sprawdzi czy sie szuka czy poprostu niby nie moze znalesc. czy moze jakies inne zasilki z job centera? contribytion based lub income bassed jiobseeker allowanvce? moze sie ktos odezwie.

zeby dostac jobseeker twoj partner nie moze pracowac wiecej niz 24 h na tydzien

moze zlozcie o housing benefit i council tax credit to jest dofinansowanie do mieszkania ale zalezy to ile twoj partner zarabia to pewnie dostajesz child benefit i child tax credit i partner moze dostawac working tax credyt jak mieliscie w tamtym roku dochod do 16 tys funtow na dwoje z tego co sie orientuje to wszystko ;0

dziekuje, dobrze sie orientujesz, o hounsing i council tax credit skladalismy ale dochody za duze. a z tym ze partner nie wiecej niz 24 h tyg to mnie zaskoczylas, bo przeciez to ja jestem szukajaca pracy i dla mnie jest zasilek dla bezrobotnych z moich skladek ktore kiedys placilam pracujac , dziwne troche [prawda

Gość następna gwiazda
popracowala z pol roku, zaplacila groszowy podatek od minimalnej stawki i już sie jej sie chce benefitow bo taaaaakie wielkie podatki placila. Nie stac cie na dziecko to nie trzeba bylo go sobie robic.

pol roku? a skad ty masz takie informacje? zmartwie cie bo troszeczke wiecej pracowalam w uk, w lata sie uzbiera wiesz?