Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxior

Definicja samotności

Polecane posty

Gość maxior

Wracam z pracy do domu i w progu wołam: Kochanie! Jestem w domu! A zapomniałam, nie mam męża… to jest własnie samotność :(

To zamiast siedziec cale dnie w domu zacznij wychodzic.

Gość maxior
przykre to jest (nie mówie o mężu tylko po prosty drugiej-bliskiej osobie) :O wychodz wychodze :P i spokojnie nie jestem schizofreniczka ;) Po prostu czuję pustkę jak wracam i nie mam się do kogo odezwać, dlatego częsciej nie ma mnie w domu niż jestem...

puszczaj głośno muzykę :P zagłuszysz pustkę A tak poważnie,to uważam że samotność to dobra rzecz.Można się wsłuchać w samą siebie,wszystko przemyśleć---z resztą teraz jest taka pora roku,że odczuwamy brak bliskiej osoby,bardziej niż np w lecie Glowa do góry:)

Gość majster bieda 234
"Samotność to jest wtedy, jak każdy tramwaj jest dobry, bo gdziekolwiek nie pojedziesz to samo cię czeka..." taki cytat z "Pitbulla" Ja nie lubię ciszy i pierwsze co robię po wejściu do pustego domu, to włączam telewizor/radio. Chyba się boję tej ciszy. Źle się czuje. I zasypiam też przy tv lub muzyce. Ale wszystko ma swoje plusy i minusy. I choć chciałbym, żeby ktoś był, to jednak czasem czuje się lepiej samemu i wiem, że mogę robić co chce, z kim chce :P :) ale na dłuższą metę ...nie wyobrażam sobie życia w pustym domu. Lata lecą, a perspektyw na życie we dwoje nie widać. Może po prostu niektórym samotność jest pisana. Pozdrawiam

Gość maxior
puszczam :) od razu jak wchodze włączam tv albo radio jak wstaje i sie szykuje do pracy - radio śpiewam sobie, gadam do kota..... samotnosc wcale nie jest fajna

Gość maxior
ha!! ja zasypiam tylko przy TV! inaczej za cholere nie usne :O musi cos grac, obojetnie co z tym tramwajem... tez dobre :(

Gość qwjrn vQ
nie umialabym chyba na dluzsza mete byc sama mieszkanie samej/samemu powroty z pracy do pustego mieszkania... :o po trzech dniach zaczynam sama do siebie gadac

Gość maxior
no wiec właśnie.............

przesadzacie moje drogie wystarczy 1 bliski człowiek(przyjaciółka ,przyjaciel) który wysłucha i jakieś zajęcie--hobby i uczucie pustki znika

Gość maxior
na chwile :)

Gość upuppupuii

Gość maxior
nie chce mieszkać z mama...tata ciocią :O

Gość Jacynta 32
Też jestem sama ale chciałabym zamieszkać sama, a nie ciągle w jednym miejscu od 30 lat z tzw. rodziną.

Gość maxior
dobrnąć ? ...mam 28 lat......................:(

Gość definicja samotności jak
dla mnie to wchodzić z rana na kafe :P

Gość upuppupuii