Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żywo zainteresowana tematem

proszę o opinie na temat zabawki

Polecane posty

Pewnie wielu rodziców zaprząta sobie teraz głowę prezentami świątecznymi. Ja też mam taki problem. Znalazłam na allegro zabawkę, która mnie bardzo zainteresowała. Jestem skłonna ją kupić, ale jest dość droga więc proszę najpierw o opinie na jej temat. Najlepiej żeby wypowiedziały się mamy których dzieci mają to cudo. Zastanawiam się czy mój synek nie będzie się bał na niej siedzieć [ma 20miesięcy] czy dzieci chętnie się tym bawią i do jakiego wieku wystarcza faktycznie. Producent pisze o 3latach lub 19kg

Miałam to cudo. Zabawka jest rewelacyjna! Moje Bliźniaki gdy już z niej wyrosły i się jej pozbyłam wyły za nią jeszcze przez bity tydzień czasu, a i do dziś czasem sobie o niej przypominają...... To jedna z najfajniejszych zabawek jakie miały. Z czystym sumieniem polecam! Jednak zaznaczę że 19 kg to chyba lekka przesada.......moje ujeżdżały zabawkę do wagi 13 kg. Ale zabawka była już wcześniej używana przez dwójkę innych Malców. Ujeżdżały ją do 15 kg wagi. Także mnie się dostała już troszkę rozklekotana. Jak dotychczas wiem o 5-ciu Malcach uraczonych tym cudem i wszystkie szalały/szaleją na jegopunkcie,także chyba to najlepsza rekomendacja:)

Też przyszla-już obecna mama:) dzięki za odpowiedź;) trochę mnie zmartwiło to że służyła Wam tylko do 13kg. Mój maly waży teraz 12kg więc nie miałby jej zbyt długo. Jednak producent pisze o tym że jest do 3 lat. Może rzeczywiście, to że była już wcześniej używana miało wpływ na jej wytrzymałość Może jeszcze ktoś ma doświadczenia z tą zabawką?? Chciałam małemu kupic konia na biegunach, ale to chyba jednak jest fajniejsze

my nie mamy zebry tylko konia - dziala dokladnie tak samo tylko roznica taka ze mozna dodatkowo podlaczyc do telewizora i "grac" w gry. http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3089610 kupilismy malemu na zeszle swieta. najpierw byl za maly (tzn. wchodzil na niego ale zainteresowanie bylo marne). teraz skacze na nim prawie codziennie przez chwile i wyglada jakby mu sie podobalo ale nie jest to na dlugo. ot chwile poskacze i idzie bawic sie czyms innym. za to "gra" jest srednio przydatna ale moze za mlody bo nudzi go to. a co do wagi to na naszym skakala czterolatka (szczupla ale napewno wiecej niz 13 kg) i koniowi nic nie bylo :) mysle ze Twojemu synkowi bedzie sie podobala bo raczej takie skoczki itd. sa "na czasie" dla takich maluchow. moj skonczyl wlasnie 21 miesiecy