Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anekus84

jak przestać żreć złodycze?

Polecane posty

Mam ogromny problem...mianowicie nie mogę się oprzeć słodyczom. Jem ich bardzo dużo przez cały dzień...można powiedzieć że nieustannie mam w buzi coś słodkiego. Ostatnio jednak postanowiłam to zmienić...udało mi sie przez jeden dzień ale wieczorem rzuciłam się na marsa jak wygłodniała bestia....po tym jak cały dzień musiałam przetrwać nieustającą chęć na słodycze... Błagam pomóżcie jak mam się z tego wyleczyć. Boje się o moje zdrowie bo czasem jem tylko słodkości i nic innego

Gość wdrozylka
może kuo sobie jakiś chrom albo coś w tym guście? albo na początek staraj się zaspokajać chęć słodyczową za pomocą suszonych owoców, jogurtów owocowych a potem pomału przechodź na naturalne i na świeże owoce.. ja miałam podobnie, ale musiałam odstawić słodycze ze względów zdrowotnych. w ogóle musiałam dietę zmienić, kiszonki wprowadzić, warzywa, pory, czosnek (cierpiałam na grzybice pochwy), łykać lacibios femina... inaczej bym się nie wyleczyła. więc u mnie to była konieczność. pomyśl sobie, że cera Ci się psuje, zęby, że przybywają kilogramy. i miej zawsze coś do przegryzienia niesłodkiego w domu (nawet marchewkę czy selera naciowego). i nie kupuj slodyczy! jak nie będziesz ich miała w domu, to mniej będzie Ci się chciało po nie wyjść do sklepu.

Gość dokładnie tak jak ktoś
wyżej napisał. Przede wszystkim nie kupuj słodyczy i nie miej ich w domu. Dla mnie rzucanie słodyczy było trudne, ale po jakichś 2-3 tygodniach po prostu przestałam mieć na nie chęć. A jakie efekty:) Schudłam, zęby przestały się psuć ale najwięcej skorzystała na tym moja cera - lata leczenia dermatologicznego nie przyniosły takich rezultatów jak odstawienie słodyczy:)