Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashkael123456

Problem z mężatkami

Polecane posty

Gość Ashkael123456

Więc tak ;/ mam 20 lat dluższy okres spotykałem się z mężatką dalej to robie tylko chcąc niechcac każda jej znajomą rozkoch*je w sobie nie robiąc tak naprawde nic w jej kierunku czemu tak jest?? ;/ niechce bo takowa dziewcyzna jednak w pewien sposób cierpi

Gość Ashkael123456
PODBIJAM :)

Gość Jorki
nikt nie wie jak mu pomóc?? :/

Gość nie igraj z uczuciami innych
to wroci do ciebie, krzywdzisz je :o chcesz zeby ktos cie tk traktowal??

Gość hehehehe hahaha
"mam 20 lat dluższy okres" Współczuję :P

Gość Ashkael123456
więc co zrobić??

znajdz sobie laske i sie na niej skup :P

Gość Ashkael123456
Nie skumałeś problemu ja się z tą mężatka ciagle spotykam ale nic nie robiąc rozkochuje jej kolezanki ona juz sie boi bym ich nie poznawał ;/

no watek mi uciekl :P znajdz sobie wolna laske na wolny zwiazek i problem rozwiaze sie sam, bedziesz w zwiazku i bedziesz mogl podrywac inne laski :P zreszta dlaczego krecisz z mezatka?

Gość Ashkael123456
Ja spotykam sie z tą 1 a ciągle inne sie zakochuja niechce z tą sie rozstawać ;/

to nie flirtuj, nie podrywaj tamtych lasek :P a jak cie same uwodza, to je jasno zbywaj i bedziesz mial spokoj :P

A mnie się wydaje,że jesteś młodym atrakcyjnym chłopakiem,a ponieważ ona jest zajęta ,koleżanki nie traktują waszego związku na poważnie.Myślą po prostu że lubisz sobie pobzykać zamężne i chcą się załapać.Nie bądz dla nich za miły ,traktuj po prostu jak dalsze znajome ,bądz raczej chłodny,staraj się jak najrzadziej zerkać w ich stronę,przy wspólnych spotkaniach gap się ciągle na swoją

Mów jedyna ,ukchana ,najdroższa.Na otwarte propozycje odp. z uśmiechem ,ale delikatnie:jesteś fajna,ale ja już wybrałem i jest nam dobrze.Mam dla was jeszcze 1 radę:co to za pomysł zapoznawać kochanka z koleżankami?A jak któraś odrzucona powiadomi męża?

Gość Ashkael123456
Mąż wie o mnie ;) a ja ja z natury jestem miły wobec każdego i wogóle buu :) ja niechce takiego no bllee

Gość Kiwa jako tako
Ja to bym ruchał ile wlezie :D

Gość Fantazja ach ta fantazja
20 lat i wszystkie na niego lecą. Za chwile to już nawet kobieta nie będzie sie mogła popatrzeć na faceta aby on sobie czegoś przypadkiem nie pomyślał.

Gość Ashkael123456
Nie zrozumiałas tematu no co poradzić.... jasno owe kolezanki prosto w oczy wyrazily swoje uczucia a nie ze ja sie domyslam :/

no jeżeli nawet wyznały ci miłość to co z tego? tak się tym podniecasz jak by to nie wiem co było... jeżeli to jej przeszkadza to nie poznawaj jej koleżanek po prostu albo je ignoruj albo powiedz jej że to nie twoja wina że ona tak na ciebie lecą... skoro jesteś taki atrakcyjny to pewnie też bystry i elokwentny jesteś więc wymyśl coś i już :)

moze kreci Cie to, ze na ciebie leca;-)? podrywasz, flirtujesz mniej lub bardziej swiadomie, taka troche proznosc zeby sie podbudowac :P? miec ciastko i podjesc inne ciastko :P?

Gość myślę że z tą wiedzą
zdecydowanie masz problem z własnym ego, flirtując z kim po9padnie windujesz swoje wątłe ego a potem załamujesz łapki i rozpaczasz jaki jesteś biedny bo nic nie robisz a wszystkie laski chcą Cię pożreć żywcem no żal

Gość Ashkael123456
Niestety nie jest tak nie filtruje wogole ;/ sa to zwyczajne rozmowy przy mojej wiec niby jak??

pwiedz tej calej twojej bidulce zaklamanej co nie wiem zapewne nic:D:D

czegoś tu nie rozumiem... albo te laski są jakieś nie tego, albo ty masz bujną fantazję :o najpierw piszesz że wyznają ci miłość a później że tylko zwyczajnie z nimi rozmawaisz przy "swojej" po pierwsze jeżeli zakochują się tylko na podstawie "zwyczajnych" rozmów to są jakieś nienormalne (bo wnioskuję że skoro te rozmowy odbywają się przy twojej to nie mogą być częste ani długie ani zbyt osobiste...) po drugie skoro rozmawiasz z nimi tylko w obecności swojej dziewczyny to jakim sposobem wyznają ci swoje uczucia???? :D:D:D