Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dksjdksdj

znalazlam w komputerze ROZBIERANE zdjecia jego kolezanki

Polecane posty

Gość dksjdksdj
podszywaczu skoncz

Gość zielony las
Zrób kopie tych zdjęć. Bo jak je wyrzuci przy Tobie i wymiga się od odpowiedzi, to możesz już nie mieć dowodów. Na bank Twój chłopak wymyśli jakieś bzdurne wytłumaczenie. Na pewno też będzie wściekły - odwróci kota ogonem, że grzebałaś w kompie. Nie daj się! Aha i do niej nie pisz, że to Twój chłopak trzyma zdjęcia, bo będzie miała satysfakcję, napisz jej ale tak aby się wkurzyła i wystraszyła. Biedny ten przyszły mąż.

Interesu nie mam zadnego bo to nie mój problem. Ale jakie by te zdjecia nie było to powinny ew. trafic tylko do narzeczonego tej kolezanki a nie do wszystkich. A tak poza tym ich zwiazek to nie sprawa autorki i nie powinna temu facetowi nic wysyłac. Ja sie o moje zdjecia nie martwie. A Ty chciałabys zeby zdjecia Twojej cipy(gdybys takie miała) trafiły do twoich znajomych?

Gość dksjdksdj
britnej, wiem, ze ich zwiazek nie jest moja sprawa. ale chec zemsty jest silniejsza. ta panienka od poczatku naszego zwiazku gdzies sie paletala. a to zadzwonilam, a to napsiala na gg.

a nie uwazasz ze powinnas zaczac od swojego faceta? Poźniej pogadac z ta panienką. A Jej przyszłego męża odpuścic, przynajmniej narazie.

Gość dksjdksdj
od faceta zaczne. powiniem juz byc w domu. z nia rozmawiac nie bede. a jej faceta poinformuje. nie sadze by ucieszyl sie z tego, ze jego przyszla zona robi take rzeczy. a jesi robi teraz, to po slubie tez bedzie. moj dzwonil. juz jedzie.

Gość eluuss
oj bedzie goraco nie daj sie !!!!!! badz twarda

nie czytałam wszystkich wpisów, ale dla mnie sprawa jest prosta- po prostu kopnij go w zadek. moim zdaniem to totalne przegięcie. nie ma sensu rozważać jakie są intencje twojego faceta. masz prawo podejrzewać go o najgorsze. "TYLKO koleżanka" nie wysyła swojemu "TYLKO koledze' swoich nagich fotek. nawet jeśli te zdjęcia wysłał mu ktoś inny, to gdyby miał czyste intencje powiedziałby ci o tym, jest coś takiego w związku jak lojalność. innna byłaby sprawa, gdyby to były jakieś tam erotyczne fotki , na które lubią sobie popatrzeć panowie w necie. jeśli jednak to jest osoba, z którą łączy go znajomość masz prawo podejrzewać zdradę i podziękować mu za współpracę. pomyśl co może być za lat 10. ja bym zostawiła swojego faceta po czymś takim, może jestem mało tolerancyjna , ale mój facet musi być lojalny.

Gość xyzabc
a dlaczego autorka ma teraz wszystkich wokol zalowac i sie zastanawiac czy kogos krzywdzi czy nie? czy oni sie zastanawiali jakie jej robia swinstwo?

Gość ice touch
Zygzaczka ma rację... nie daj sobie zrobić wody z mózgu dziewczyno, taki zachowanie normalnie nie jest, zarówno zachowanie Twojrgo faceta jak i tej dziewczyny..

zdjecia mojej jak to sie wyrazilas "cipy" sa w bezpiecznym miejscu i ma do nich dostep tylko MOJ maz, a nie inni faceci. Zasluzyla na to, zeby kazdy te zdjecia widzial. Jesli je tak chetnie rozdaje, zwlaszcza zajetym facetom, to nie powinna miec nic przeciwko temu, zeby zobaczyli je tez inni. A moich zdjec nie bedzie nikt ogladal, bo nie jestem dziwka i nie rozdaje ich na prawo ilewo. Autorko trzymaj sie i masz prawo do zemsty. Jak suka nie da, pies nie wezmi, zawsze to powtrzam!

Gość opowiadaj szybko

Gość dksjdksdj
juz po. stwierdzil, ze widocznie musiala byc jaks okazja, ze je dostal. i tyle. wiec wyrzucialmw szystkie jego rzeczy z szafek i kazalam sie wynosic. wlasnie sie pakuje.

Gość eluuss
bezczelny !! dobrze zrobilas, a on jeszcze bedzie zalowal ,zobaczysz

Gość gratulacje
A ja jeszcze radze stworzyć fikcyjny profil na NK i wrzucić jej foty :P

Gość Britnaj z Pirs
Autorko a po ile Wy macie lat?

Gość jesli moge cos zasugerowac...
tak jak dziewczyny wczesniej pisaly,nie zdradzaj przenigdy zrodel swoich informacji,choc w klotni to jedyne argumenty,ale jednoczesnie,gdy sie sprzedasz,sama odbierzesz sobie orez z rak,bo on poprostu bedzie ostrozniejszy i juz nie da sie na tym samym zlapac,a wtedy bedziesz miala problem zeby go na czyms zlapac,co nie oznacza absolutnie ze nic nie bedzie robil...bo ten typ niestety lubi sie powtarzac.Jestem stara wyga w tym temacie,ale wiele bledow juz popelnilam,bo szlag mnie trafil i wykrzyczalam mu w zlosci to wszystko i teraz lipa.Pamietaj rowniez ze nie widzialam faceta ktory by nie wymyslal miliona klamstw na swoje usprawiedliwienie.Moj mi powiedzial ze zabral panne do siebie na noc,bo plakala i zwiarzala sie ze ja ojciec molestuje...a po tej nocy,niby juz mial he,he przestac,bo wrocila do domu...ona tez byla ciezko zszokowana,jak zapytalam o ojca,smiejac sie w glos...ale to juz takie tam:) obserwuj,sprawdzaj,kop ile wlezie,a jak bedziesz pewna-to kopnij go w zadek,bo jest g..no wart i to sie nigdy nie zmieni

Gość jesli moge cos zasugerowac...
dobrze zrobilas!!!!!!!!!!! tylko badz konsekwentna,nie daj sobie wcisnac kitu jako przeprosiny,bo napewno za kilka dni bedzie probowal sie zrehabilitowac,a kilka dni trzeba mu bedzie na wymyslenie totalnej bzdury,lacznie z tym ze kolezanka tez do ciebie zadzwoni na jego prosbe oczywiscie i powie ze miedzy nimi do niczego nie doszlo...a musialo dojsc,bo bez solidnego nakrecenia zadna panna obcemu facetowi golych fotek nie wysyla.

Gość czarpoma
PROWOKACJĄ ŚMIEDZI NA ODLEGŁOSC A WY WSZYSTKO ŁYKACIE:p:p

Gość dksjdksdj
to nie jest prowokacja. nie wytrzymalam i rycze. on sie nadal pakuje. przyznal sie,ze z nia spal,ale to bylo dwno, przed nami itd. ale po co mu te zdjecia?! jedno z nich dostal w prezencie na walentynki. tak powiedzial. nie moge ;( mamy po 25 lat.

Gość dwde
to przeslij te zdjecia w prezencie bozonarodzeniowym chlopakowi tej k...

Gość szczerze współczuję
!!!!! ile jesteście razem?

Gość gutikolo
wiadomo że spał z nią,inaczej by ma takich zdjęć nie wysyłała,wiedząc że jest z Tobą.Suka chyba liczy na jego powrót.A on powinien ją pogonić,skoro ma Ciebie i powinien te zdjęcia pokasować.NA co je trzymał?DObrze zrobiłaś,szacunek dla Ciebie.Wiesz,co?Imponujesz mi,masz charakter.

Gość gutikolo
i koniecznie wyślij te zdjęcia jej facetowi,nawet go poinformuj,że ona wysyłała je do Twojego faceta,udowodnij mu to.Niech łajza ma za swoje

zgadzam się z przedmówcami w dwóch kwestiach. po pierwsze masz dziewczyno charakter/jaja . to co zrobiłaś, napewno teraz bardzo bardzo boli. ale wierz mi,to brutalne cięcie zaprocentuje w przyszłości. warto być tylko z mężczyzną dla którego liczysz się tylko ty. odchodząc, wycinasz wrzoda, rana po nim bardzo boli, ale z czasem się zagoi. jest tylu fajnych, lojalnych facetów na tym świecie. po drugie , jeśli rzeczywiście owa panna mu te zdjęcia wysłała mając świadomość, że jest z tobą i będąc ze swoim narzeczonym, to powinnaś coś z tym zrobić. jestem zdania , że ludzie postepujący podle i niegodziwie powinni ponosić KONSEKWENCJE swoich zachowań. twój chłopak już je poniósł , teraz czas na top modelkę erotyczną. nie czytałam wszystkich wcześniejszych wypowiedzi, ale z tego co zauważyłam, ona ma narzeczonego ??!!! jeśli tak, to on również powinien poznać prawdę , jak to jego pani wysyła swoje foty i niech zrobi z tym co chce. nie miej skrupułów, że to byłaby tylko czysta zemsta. nie! ten facet też ma prawo wiedzieć, a ona powinna ponieść konsekwencje, w końcu (chyba) jest dorosła. trzymaj się młoda :) :)

Gość dksjdksdj
juz po wszystkim. wyszedl. kazal przemyslec. ale co tu jest do przemyslenia... andrzejki jak z marzen

Gość eluuss
smieszny jest :/ nie ma co to on powinien przemyslec! bardzo dobrze zrobilas wywalajac go !! nie jest Ciebie wart !!!!