Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dksjdksdj

znalazlam w komputerze ROZBIERANE zdjecia jego kolezanki

Polecane posty

Gość kazal przemyslec
bezczelny. chce wzbudzic w tobie poczucie winy. Nie daj sie i nie odzywaj sie do nieg, ja bym takiego tez kopla w tylek!

Gość aha jeszcze jedno
nie wysylaj nikomu tych zdjec. Zachowaj sie z godnoscia! Po co sie mscic i pozniec miec do siebie jakis zal ze zrobilas cos niepotrzebnie itp? Wyrzucilas go z domu i dobrze. Teraz nie rob nic...zaczniej szukac za jakis czas nowego faceta i zapomnij o zemscie bo ona naprawde nic nie daje.

jakie mszczenie?! a czy ten narzeczony nie ma prawa wiedziec jaka jest jego przyszla zona?! myslicie ze chce cale zycie spedzic z kur*a?! mysle ze ma jak najwieksze prawo wiedziec kogo sobie wybral na zone, poki jeszcze nie jest za pozno - tak samo jak i autorka!! SZACUNEK!!! wielki naprawde... podziwiam i wspolczuje, ale trzymaj sie, nie warto sie przejmowac chuj*m!!!

Gość wysylanie do kogos
obcego zdjec jej bylego i jego bylej dziewzyny to jest mszczenie sie...ale niech robi co chce, jej sprawa, ja bym to zostawila w spokoju

Gość dksjdksdj
nie wiem,co zrobie z tymi zdjeciami. ale powinnam wyslac je tamtemu. niech wie. nie dociera do mnie to wszystko. siedze caly czas na lozku i nie wierze. dzieki za wparcie.

Gość DO dksjdsdj
nie prowokuj! na innych topikach wypisujesz inne rzeczy, a bluzganie na kogoś to twoje ulubione zajecie :classic_cool: 🖐️

Gość dksjdksdj
nie prowokuje. nie wiem,czy dobrze zrobilam, ze go wyrzucilam. zaczynam miec watpliwosci. nie za ostro?

znam podobny przypadek, znajomy byl z laska z ktora mial sie ozenic a ta wysylala foty innym, on nic nie wiedzial..... wysylala do innego kolesia, z foty znalazla jego dziewczyna... wyslala anonimowo te foty do mojego znajomego ktory z nia byl... juz nie sa razem, mysle ze dobrze ze se chlopak zycia nie zmarnowal, proponuje Ci to samo, wyslij anonimowo te foty, do kolesia ktory z nia chce sie ozenic, moze go uratujesz z tego gowna