Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona narzeczona

Dlaczego, dlaczego!!!! Większość polskich facetów ubiera się jak bezdomni?

Polecane posty

Gość Policja otworz
Wyobraz sobie,ze nie opierdalam kapeluszy :)Tylko pracuje w szkole z dziecmi niepelnosprawnymi intelektualnie.pozdrawiam :)

Gość hehehehe 33333
FRANKAZWARSZAWY--no wybacz, to co piszesz to paranoja :-D jeśli ktoś jest tak bogaty to na pewno sie myje ,chyba że ma jakieś schorzenie i śmierdzi ale przypadki bogoli w markowych garniturach którzy sie nie myją i nie perfumują są tak samo mało spotykane jak murzyn albinos ja i ludzi których znam nigdy takich nie spotkali

Gość gfdgfd54
co 2-3 dni to jeszcze nic . JA znam faceta co sie myje raz 2 tygodniu i kobiete co myje sie rzadziej niz raz w miesiącu .( smierdzi od niej na pół autobusu jak wsiada )

mój były szef, właściciel agencji reklamowej chodzi w bossie i śmierdzi jak skunks, wierzyć nie musicie :) wystarczy że przez wiele miesięcy musiałam wdychać ten smród :(

Gość uhahahaugabuga
wiecie wracam do roboty bo kutasy się same nie opitolą --- the best :D :D :D

Gość FIRANKAZWARSZAWY
wdychałam go gdy przykładał swoje łono do mej skroni ooo nigdy nie zapomnę tej woni 🖐️:O

Gość Policja otworz
pracuje z dziecmi niedorozwiniętymi umysłowo bo potrafię je zrozumieć, mam takie IQ jak one więc są mi bliskie ;)

Gość mężczyzna prosty do bólu
A to że faceci są źle ubrani to w 89% wina kobiet :D

ale czy ubranie jest aż tak ważne??? dla mnie istotne jest to kto co ma w głowie i jakim jest człowiekiem, nie mam 15 lat żeby patrzeć na urodę i na ciuchy

Gość Wkurzona narzeczona
Sory, nie było mnie bo własnie przywieźli nową dostawę do mojego ciucholandu :) wiecie, ja tu jestem miejscową KOKO Szanel :) wszyscy się mnie radzą jakie skarpetki nosi się w tym sezonie do sandałek

Gość FIRANKAZWARSZAWY
Teraz patrzę na samochód i stan konta. Bo ciuchy i uroda wrażenia na mnie już nie robią.

Gość Policja otworz
Po pierwsze jak juz cos to skarpetki do sandalkow a nie sandalek!Po drugie od kiedy sie zaklada skarpety do sandalow buraku:) i wlasnie zobaczylismy przyklad polskiego braku gustu :)

Gość FIRANKAZWARSZAWY
podnieca mnie ten mój spocony szef ... mmmm nie mogę się doczekać, zaraz idę do pracy, umaluję się ładnie i umyje to bede wyraźniej czuć jego potówki łój, autko ma niezłe - Bentleya ;)

Gość Policja otworz
ja tam ubieram skarpety do japonek . Do sandałów zakładam podkolanówki :)

Gość Policja otworz
Wcale nie twierdze,ze trzema miec mase kasy zeby sie dobrze i stylowo ubrac! Wystraczy mnie troche gustu i smaku i to by bylo na tyle.Kto wie co z czym sie je ten na pewno mnie zrozumie, a wypowiedzi dam w bialych kozakach zupelnie mnie nie ruszja :)

Gość diddus
Nie rozumiem co komu do czyjego ubioru. Rozumiem jeszcze jak by jechalo od nich potem, ale nie przesadzajmy. A zwlaszcza ze ludzie w Polsce nie sa zbyt bogaci, no chyba ze sa chirurgami, maja wlasna firme, lub poswiecili polowe swojego zycia za granica :P huj w oko tylko tyle powiem i idz sie lecz kobieto na glowe :o bo zalosna jestes...

Gość Policja otworz
Czasami zakładam japonki na uszy jako kolczyki wszyscy mnie pytają gdzie kupiłem taką ozdobę :)

Gość flakiem wstuł
jakaś małolata się chyba wypowiedziała.Nie rozumiesz dziecko,co to jest klasa-bynajmniej nie świadczy o niej ubiór. Tak,jesteśmy żałośni i to jest dramat,że zarabiamy tak mało,że stać (albo i nie) nas na co najwyżej chińskie podróbki

Gość Wkurzona narzeczona
czasem zakładam filcoki i wór na kartofle ze stylowym powrozem nie za szerokim, żeby nie wyglądało za wieśniacko, perfumy używam tylko i wyłącznie naturalne a mianowicie gnojowizna od wieprzoszków z chlewa utrzymują się długo i są bardzo wydajne

Gość Wkurzona narzeczona
Używam najnowszego Hugo Bossa ilekroć mijam po drodze do pracy perfumerie wstępuję i niby testuje perfumy...w ten sposób zawsze pachnę najdroższymi zapachami, też tak możecie robić jakn nie macie kasy ;)

Gość mężczyzna prosty do bólu
Perfumy są relatywnie tanie, bo nie trzeba ich używać dużo a 50ml starcza na pół roku co daje około 20-30zł miesięcznie.

Gość kkfhgff
zgadzam sie z autorką całkowicie

Gość Onnnn zadbany
Nie wiem gdzie takich spotykacie. Ja noszę dobre sportowe buty, dobre dżinsy, ubranie mam zawsze wyprasowane, noszę dobre bluzy, koszulki, polo, stylowe koszule, głowa zawsze ogolona, sylwetka zgrabna, mam parę tatuaży. Nie wiem gdzie spotykacie takich oblechów. Pryskam się dobrymi perfumami. Pewnie same jesteście brzydkie i taki ktoś jak ja by się wami nie zainteresował

Gość Onnnn zadbany
golę głowę bo kiedyś miałem wszy i dzisiaj mam piękną głowę bez włosów, gole też dziurki od nosa i język

Gość Onnnn zadbany
Moje perfumy powstają na bazie przemysławki i koziego smalcu :)

Gość Wkurzona narzeczona
He-he, poziom wypowiedzi podszywacza daje chyba dosyć wyraźną odpowiedź na to dlaczego polscy mężczyźni wyglądają jak wyglądają - bo jest wśród nas Polaków strasznie dużo głąbów, niestety :/ kłócić się i obrzucać głupimi inwektywami potrafi każdy, ale zbudować sensowną wypowiedź...

Gość khkgh
do tego powyzej ja ja tych z ogolona głową nie zwracam uwagi... ale nie ważne chodzi o to ze faceci nawet jak ładnie pachna i sa zadbani to nie porafia sie dobrze ubrac..;/ ja np widze to na uczelni,po wykładowcach,wogole nie potrafia sie ubrac dobrac koszuli do krawata i marynarki,a moi koledzy nie lepiej mało który jest ładnie ubrany.

Gość Onnnn zadbany
Wkurzona żona pytam: gdzie takich poznajesz? Może sama jesteś nieurodziwą szarą myszą i dlatego takich poznasz, bo nie masz szans u takich kozackich przystojniaków jak ja?

Gość Wkurzona narzeczona
Jestem taka bystra że nie zauważyłam że podszywaczy jest dwóch sorka :D i zaraz sprawdzę w słowniku co to znaczy "inwektyw" bo chciałam wyjść na modną używającą trudnych wyrazów ale chyba się ośmieszyłam bo nikt tu inwektywów nie używał :D przepraszam jak zwykle wyszłam na idjotke :(

Gość Onnnn zadbany
Jak ja studiowałem to u nas dużo facetów było dobrze ubranych. Nie wiem gdzie spotykacie takich brzydali i flejtuchów. Na mnie żadna partnerka nie narzekała