Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarenka28

Mój facet strzela fochy z byle powodu

Polecane posty

Wiesz a mnie ta wada tak dobija, ze zaczynam zastanawiać sie nad przyszlością związku. Już miałam podobnego faceta i wiem co się ze mna stało, nie dopuszcze do tego poraz kolejny.

Gość jakbym czytala o swoim
Ja sie staram zlewac. Im bardziej zlewam tym krocej to trwa. Juz wlasciwie nie staram sie nawiazac zadnego kontaktu jak strzeli focha, tylko wychodze sobie, ewentualnie tv ogladam, w kompie cos robie, gotuje, jem. Robie to co zwykle tylko sama. Az mu sie znudzi :P

Też przyjęłam taką postawę. Pokazuję mu zlewam to, ale w środku jestem zagotowana na maksa. Dzisiaj rano przegiął, wyszłam z domu nie pożegnawszy sie z nim. Nie wiem jak przemówić mu do rozumu:(

Gość jakbym czytala o swoim
chyba sie nie da... Bo jedyna reakcja bedzie kolejny foch :classic_cool: Ja jeszcze nie mialam doswiadczenia z kims takim, wiec nie jestem uprzedzona. To jego jedyna wada i z pelna swiadomoscia mowie, ze chyba dam rade tak zyc ;) Pewnie, ze po stokroc bardziej wollaabym zeby tych fochow nie strzelal... :O

Chyba stał się cud. Mój facet wysłał mi smsa z przeprosinami, i że będzie starał się nie obrażać. Ciekawe jak długo to potrwa...

Gość anonimówka
czytam te posty i czuje się jakbyście wszystkie opisywały mojego chłopaka :/ pocieszający jest jedynie fakt,że nie jestem sama z tym problemem jak widać. mój pan i władca obraża się bardzo często, o byle pierdołę oczywiście, z tym, że zawsze przyfasoli mi jeszcze tekstem "zawsze ja jestem ten zły" albo "wiecznie masz do mnie pretensje, mam już dość". a ja jak ta ostatnia durna przepraszam, że żyje :/ za słaba psychicznie na to wszystko jestem. z jednej strony doskonale zdaje sobie sprawę,że taki związek wykończy mnie psychicznie, z drugiej nie wyobrażam sobie życia bez niego. słowem dno.

he he he przeczytałam tylko pierwszy wpis, cąłości nie czytałam. mój facet też strzela często fochy:D kiedyś się tym przejmowałam a teraz zupełnie to olewam. i wiesz co? szybciej mu przechodzą:D jedyne lekarstwo na fochy faceta- nie przejmować się i tyle

Gość cafetera
anonimówka mam to samo:( to jest straszne...wiem ze ja tez czasami prowokuje kłótnie mam ciężki charakter ale ON powinien czasami niektóre rzeczy obrócic w żart ja sie zawsze za wszystko obwiniam a on jak strzeli focha to nie chce sie spotkac nie chce gadac juz mnie to wykancza...ale bardzo go kocham:((

Gość anonimówka
dzisiaj mija wlasnie tydzien odkad moj pan i wladca ze mna zerwal. znalazl sobie powod krotko mowiac "z dupy" i po prostu zerwal.wiem ze powinnam sie cieszyc bo zwiazke z takim facetem to meka.ale nie potrafie przestac plakac bo tak bardzo i bez pamieci go kochalam. chcialabym bardzo zeby wrocil....juz nawet te fochy moglabym zniesc. tyle tylko, ze wiem ze juz nie wroci.

Gość endar
Tez mam faceta ktory strzela focha o byle co i calkiem nagle. Jest humorzasty i nigdy nie wiem czy jak sie odezwwe on nie odburknie bo to akurat nie w pore albo nie po jego mysli. Co mam robic ? Zadne rozmowy nie pomagaja, albo na krotko. Ma tez zalety , jest inteligentny w miare zaradny, nie pije nie pali nie przeklina niby mnie kocha i strasznie cierpi jak mu powiem ze to jego zachowanie mnie boli.Cierpi tzn znowu milczy. I wiecie co dziewczyny ? on ma juz ponad 50 lat! I niczego sie w zyciu nie nauczyl, jest ciagle przystojny i chyba to mu wywrocilo w glowie. Jestesmy ze soba 6 lat , Ja jestem wdowa po 20 letnim stazu malzenskim. Moj niezyjacy maz nie mial w sobie cienia egoizmu! I ja ciagle nie moge pojac ze istnieja tacy humorzasci faceci jak moj terazniejszy. Wiem jednak ze nie wytrzymam tego dluzej, wykonczy mnie to psychicznie, wole sie rozstac i nie boje sie , znajde nowego faceta pomimo mojego wieku. Jestem ciagle atrakcyjna ale takich egoistow bede tepic.

Gość gość
Mój facet też strzela fochy z byle powodu i powiedzcie mi co ja mam zrobić jesteśmy razem już 1,5 zawsze jak strzeli focha to się nie odzywa, nie dzwoni, nie pisze a potem mówi mi że to moja wina że ja strzeliłam focha na niego a nie on na mnie. Chciałabym z nim założyć rodzinę ale mnie dręczą jego fochy jestem słaba psychicznie i nabawiłam się nerwicy. Mam ten związek dalej ciągnąć czy się od niego uwolnić ??

Gość genowefa leń
Mam na imię gena i jestem smierdzacym lekiem mam frajera który na mnie robi całe źycie a ja leźe i pije kawę i palę 2paczki dziennie i życie jest piękne

Gość gość
To jest powód żeby brać nogi za pas i uciekać gdzie pieprz rośnie Będzie juz tylko gorzej..szkoda czasu,kochana bo zycie proste nie jest Jak sie pojawią prawdziwe kłopoty on,zamiast pomóc i rozładować sytuację będzie Cię krytykował i dołował.. Zmykaj..lepiej teraz ,zanim naprawdę będzie za późno Wiem bo sama bylam z takim idiotą Zmarnowane lata i tylko niesmak pozostał..toksycznych ludzi trzeba omijać szerokim łukiem!

... Jesli zaczynasz sie go bac --> odejdz od niego ... Stajesz sie bardziej nerwowa z jego powodu --> po co sie meczyc , odejdz od niego ... Szantazowana --> rozstac sie i zaczac nowy rozdzial ... A moze ON sie tak zachowuje bo TY od rana chodzisz wsciekla ??