Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siczuanka

Inteligentna, atrakcyjna 25-latka zastanawia się...

Polecane posty

Gość siczuanka

... czy na kafeterii są jeszcze niezdesperowani faceci :)

Gość warczypies
Są!!!

Gość phiiii jakatrakcyjna i
iteligenta:D kogo chcesz oszkukac?:D:o

inteligenta, atrakcyjna i szuka faceta na kafeterii :D:D kto tu widzi co najmniej 3 wzajemnie wykluczające się stwierdzenia? :o

Gość ooo o ja cieeeeeeeeeee
ja tez jestem inteligentna atrakcyjna i tez mam 25 lat :D ale na kafe to nie szukam kretina :D

Gość siczuanka
Niepotrzebnie napisałam te dwa epitety. Wobec tego mam zmienić nazwę tematu na : "Głupia,brzydka 25 latka ..."? To nie miałoby potwierdzenia w rzeczywistości. A skoro Wy od razu podchodzicie do rzeczy z takim podejściem,to wybaczcie. I czy zaznaczyłam,że kogoś szukam?

Gość siczuanka
warczypies- dobra odpowiedź :)

Gość warczypies
Dziękuję! :) Ale jak już jestśmy to co z tego?

Gość siczuanka
Co robią na codzień i gdzie się ukrywają? :)

Gość warczypies
Na codzień albo mają wolne, albo wykonują pracę przy komputerze podłączonym do internety, gdzie grupują się na forach internetowych, w wolnych chwilach, w celu wywołania zamieszania w skrupulatnie poukładanych kobiecych tematach. Działania takie mogą słóżyć rozładowaniu stresu, nowym znajomością (niekoniecznie w realu) lub wyrzuceniu z siebie różnego rodzaju dziwactw :)

Gość llpp
Zastanawiam sie po cholere kobiety wypisuja zawsze w reklamach swojej osoby "inteligetna". Wiekszosc mlodych ludzi posiada IQ, ktore kwalifikuje go jako osobe inteligentna, wiec to nie jest jakas rzadka cecha, ktora mozna sie szczycic. To samo jest z atrakcyjnoscia. Jola Rutowicz ma sie za osobe bardzo atrakcyjna i inteligetna, a wszyscy wiemy jak jest naprawde. My mozemy sie uwazac za bog wie kogo, a niekoniecznie musi to sie pokrywac z rzeczywistoscia. Sam fakt, ze w tym wieku nie potrafisz znalezc sobie faceta swiadczy o tym, jaka jestes. Atrakcyjna, interesujaca 25 latka jest rozchwytywana jak swieze buleczki przez mezczyzn w wieku 23-40 lat(o starszych nie wspominam, bo nie warto), wiec nawet jak 80% to beznadziejni erotomani, to zawsze znajdzie sie jeden warty uwagi🖐️

Gość siczuanka
llpp-napisałam tak nie po to,żeby się wychwalać,ale dlatego,iż słyszałam takie opinie od osób postronnych. Nie mnie oceniać siebie samej. I skąd bierzesz rewelacje,ze nie potrafię znaleźć sobie faceta? Byłam w 7-letnim związku i narazie mi wystarczy. Rzeczy,które piszesz (ku Twojemu niezadowoleniu) nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.

Gość siczuanka
Warczypies-a oprócz rozładowywania emocji na forach i siedzeniu na 4 literach? :)

Gość 4536465
"podchodzicie do rzeczy z takim podejściem" No... zajebiście inteligentna!

Gość 4536465
I do tego błędy ortograficzne.... Ale to żadna nowość. Każda laska uważa że jest inteligentna.

Gość warczypies
siczuanka, o co Ci dokładnie chodzi bo wyczuwam jakies podchody

Gość ggggggggggggggggggggggggg
a ja wyczuwam odchody

Gość siczuanka
4536465 -> to nie jest błąd ortograficzny. Jeśli już wyszukujesz błędy,lepiej byłoby,żebyś potrafił je nazwać. Warczypies-> żadnych podchodów. Z ciekawości pytam gdzie się pochowali wartościowi faceci.

Gość warzcypies
jeśli chodzi o mnie, to siedzę na widoku i jestem ogólno dostepny tylko nikt mnie nie lubi :)

Gość 4536465
uu... i do tego szczeka A gdzie ja napisałem że cytat był błędem ortograficznym? Zacytowałem Cię i dodałem "do tego robi błędy" - nawet czegoś tak prostego nie rozumiesz? Proszę bardzo: np. "narazie"

Gość tam gdzie kazdy i ty
czyli dom praca praca dom

Gość siczuanka
4536465 -> Panie zdesperowany,proszę o wyjście z topiku. Swoimi kompleksami nie zaburzysz mi jakże przyjemnego popołudnia :) Masz potrzebę kłótni, kłóć się do lusterka :P

Gość warczypies
A gdzie się chowają wartościowe kobiety? Może autorka wie?

Gość llpp
Siczuanka, kazda mloda kobieta slyszy, ze jest "fajna, madra, ladna, wartosciowa", szczegolnie jak jest przecietna i nie ma faceta:D Czy znasz kobiete ,ktora nie uwazalaby sie za atrakcyjna i inteligetna, pomijajac osobniczki z mega kompleksami? Skoro nie masz problemu ze znalezieniem faceta, to dlaczego szukasz na kafeterii niezdesperowanych facetow?:D Bo sama jestes zdesperowana?

Gość trele morele.
i nie mow ze nikogo nie szukasz bo widac na kilometr ze tak:D

Gość siczuanka
"Dom, praca. Praca, dom." - nie wierzę,że tylko tak spędzają dnie. Levviatan- witam :) Warczypies-wartościowe kobiety? W dzisiejszych czasach tak samo ciężko je znaleźć,co i wartościowych mężczyzn. Na pewno nie spędzają większości czasu na dyskotekach i w pubach,popijając piwo. Raczej na basenie, czytaniu książek, jeżdżeniu samochodem z wiatrem we włosach w nieznanym kierunku oraz na drinku i plotkach z przyjaciółką :)

Gość siczuanka
llpp-nie szukam. Pytam,tylko gdzie się podziali. Pełno kręci się wokół mnie typków w stylu "dyskotekowych amantów",ale mnie to nie interesuje. Już to przerabiałam.