Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siczuanka

Inteligentna, atrakcyjna 25-latka zastanawia się...

Polecane posty

lub założycielka tematu ma coś własnego do zrobienia :) (zresztą ja tez za niedługo znikam i pewnie będę dopiero jutro)

pogadac zawsze mozna a to ze tutaj jest z kim sprawia ze sie nie zapomni ;) (no chyba ze wszyscy opuszcza topic ;p )

tutaj nikt Ciebie nie zmusza do ujawniana wszelakich danych, powiesz a raczej napiszesz tyle ile zechcesz :)

mimo wszelkich starań nie mogę być non stop kafeteryjna. ale miło mi, że zaglądacie. nie sądziłam, że ktoś się zainteresuje tematem 🌼 dla Was, Chłopaki kończę swoją robotę i wpadnę

ciekawie zaczelas temat i zwabilas pare osob do rozmwy wiec moze wyjdzie z tego dluzsza rozmowa ;)

Odpowiadając na pytanie w temacie: są, ale ci akurat netowych znajomości nie potrzebują. A ci co potrzebują, raczej nie spełniają tego warunku. Bida, Pani, bida...

desperatow w necie znajdzie tylko ze oni szukaja kobiety w wiadomym celu a nie kobiety dla znajomosci

Levviatan => dla znajomości... :o Znajomości zawiera się mimochodem, a nie przy pomocy ogłoszeń typu "niebrzydkiego, inteligentnego i zarednego pozna piękna i i niegłupia" :P Kobiety dające takie ogłoszenia chcą głównie dowartościować swoją próżność. Zgadza się, że przez neta poznałem sporo interesujących dziewczyn, ale medium były głównie fora tematyczne, a znajomości sensu stricte zawiązały się przy okazji różnych eventów. :o

problem? czy takie samo pytanie jak autorka? szukasz kogos desperacko? => mea culp. Dopiero doczytałem. 14 h w robocie. :P

Levviatan => kwestia subiektywna. Lepiej być utrzymywanym na wysokim poziomie, czy ciężko zarabiać na czarny, a czerstwy kawałek chleba? Cnota dziś to moneta mocno oskrawana :P

moim zdaniem to zalezy od tego co sie chce w zyciu i/lub czy ma sie kase aby moc sie uczyc tego czego sie chce

W truizmach co prawda, można znaleźć sporo mądrości, ale powtarzający je za filozofów nie uchodzą :D

o wielu rzeczach juz sporo zostalo powiedziane wiec trodno po kims, chocby nieswiadomie, nie powtarzac ;)