Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewcettt

dlaczego kobiety maja mala wiedze ogólną

Polecane posty

Gość Meliissssaaa
bo facet ma mniejszą :D

Gość bo skupiaja sie na makijazu
dzieciach gotowaniu sprzataniu i na tym zeby wygladac na madra a nie zeby takaimi byc

Gość kobiety....
bo nie interesujemy sie swiatem ja np mimo ze ukonczylam studioa z trudem wymienie stolice europy:)

Przetestuj mnie :P A bez żartów - oczywiście sprawdzanie kogoś przez internet mija się z celem... Jednak zapewniam, że większość kobiet wiedzę ogólną ma na zwyczajnym poziomie, nie niższym i nie wyższym niż taki sam odsetek mężczyzn. Dlaczego? Ponieważ to nie zależy od płci ;)

Gość z moją wiedzą ogólną jest
jak najbardziej w porządku i wielu innych kobiet tak samo (przynajmniej tych, ktore znam) wiec nie wiem czemu tak generalizujesz?

Gość do kobiety
mów za siebie! ja bardzo interesuję sie swiatem...za to plotkami typu: kto w moim sasiedztwie, co, jak i dlaczego? - w ogole mnie to nie interesuje:P

Gość Meliissssaaa
Bydlak. ty palancie :P

Gość to w ktorym roku zmarł
chopin,kim był james clerk maxwell, jakie jest najwieksze jezioro swiata pod wzglewdem powierzchni,wiedziałyscie to????

Gość ja tam wole pudelka
nie widze sensu w byciu encyklopedia

Gość najwieksze jezioro
to sakurat wiem, co do Chopina wiedzialam ale zapomnialam (ale chyba cos ok.polowy XIX w) a Maxwella to niestety nie kojarzę:P ale to troche smieszne bo tak naprawde kazdy ma jakigos konika - moze sporo orientowacd sie w geografii czy historii a kiepsko w muzyce klasycznej czy biologii :P

>>nie widze sensu w byciu encyklopedia A potrafisz bez zagladania do encyklopedii wymienić chociaż sześciu polskich noblistów?

Gość najwieksze jezioro
no wlasnie - o ciekawosci swiata nie swiadczy bycie "encyklopedią", jak sie czyms interesowac to doglebnie a nie wszystkim po trochu

1849, matematykiem, nie wiem, nie cierpię geografii :P Kiedy otwarto kopalnię soli w wieliczce, kim był greimas, podaj 1 tytuł b.travena, jak miała na imię słynna córka byrona?

Gość bydlak odnosnie
tych noblistów to az tak nisko oceniasz wiedzę innych?😴

>>tych noblistów to az tak nisko oceniasz wiedzę innych? Śmiem twierdzić, że połowa nie będzie potrafiła wskazać trzech 😴

Podoba mi się ta prowokacja, gimnastyka z rana nikomu jeszcze nie zaszkodziła... Sprawdziłam jezioro... 😭 wstyd i hańba, że nie podałam odpowiedzi, ale nie chciało mi się zastanawiać :D

>>reymont, szymborska walesa, sienkiewicz Brawo :) Zawsze wiedziałem, że jesteś mądrzejsza niż przeciętna kobieta 🖐️

Gość non i Skłodowska Curie
Miłosz....faktycznie bardzo trudne:O

próba była statystyczna, więc to raczej z kobietami jest coś nie halo pod tym względem :o

Gość wiezien z wronek
bo sa yntelygentne:D

zupa bez pzresady wiedza ogolna nie polega na tym ze zna sie wszytski daty, szczegoly i wszystkie znane osoby nauki i kultury po chuj mi znac imie corki byrona albo woiedziec ze ten caly greimas to litewski teoretyk literatury nie sa to przydatne informacje dla osoby ktora nie siedzi w konkretnej dziedzinie

Gość e tam gadanie...
wydaje mi się, że mam sporą wiedzę ogólną....na jakieś 80% pytań w "1 z 10" znam odpowiedź:classic_cool:

Gość ollaboga
hahahahaha kobiety sie bulwersuja. takie tematy maja wziecie. a Bydlak tutaj za alfe i omege robi na kafeterii, zalosne i smieszne :)