Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

disgusted

laryngolog potrzebny! KRAKÓW

Polecane posty

Witam, mam ogromny problem. Chcialabym zrobić coś ze swoją krzywą przgrodą nosową. Wiem, że najlepiej iśc do szpitala na taki zabieg. Problem polega na tym, ze potrzebne jest na to skierowanie od lekarza larynologa, a wiem że do laryngologa czeka sie teraz tygodniami. Moge pójść prywatnie tylko nie wiem czy wtedy take skierowanie od lekarza prywatnego będzie ważne? Znacie może jakiegoś laryngooga w Krakowie który mogłby dać mi takie skierowanie? albo jakąs prywatną praktyke lekarską (klinike przychodnie) w której mogłabym to zrobić w przyzwoitej cenie ?

Gość Barbie34
Polecam bardzo dobrego lekarza laryngologa przyjmującego w przychodni na os.Piastów,również prywatnie-na początku tego roku wizyta kosztowała 70zł.Nazywa się Andrzej Kołodziejczyk

Gość naprawde nie warto
przegroda przeszkadza Ci medycznie czy kosmetycznie? jesli wszystko jest ok z oddychaniem itp, to nic z tym nie rob! moja kolezanka, tak jak ja miala krzywa przegrode.. namawiala mnie z rok na operacje ale sie nie dalam.. ona poszla i od tego czasu ma TYLKO problemy.. krwawi, co chwile zapalenie zatok, katar, bol i okropnie sie czuje z tym.. poza tym kosmetycznie nic jej to nie dalo. ja tam sobie pozyje z moim krzywym noskiem. jesli nie potrzebujesz operacji to daj sobie z tym spokoj!!

Gość polecam się
informacja medyczna Kraków telefon 194-39