Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

opklnm

czerwone plamki na ciele po alkoholu

Polecane posty

Gość nieważne jakie miasto
czasami łuszczyca objawia się nagle, właśnie w takiej sytuacji. ale oczywiście to może alergia, lepiej idź do lekarza, napradę, tyle dni to nbardzo długo jest. nawet jak na porządną reakcję alergiczną

ale łuszczyca to chyba bardziej wystepuje na zeciach , łokciach , kolanach itp .. i z tego co wiem jest raczej genetyczna. a u mnie w rodzinie nikt tego nie mial , po za tym to sa takie male plamki , i jest ich pelno na gornych partiach ciala. w tygodniu pojde do dermatologa ale boje sie bo nie mam pojecia co to , wolala bym cos na ten temat wiedziec wczesniej :( pomocy

Gość glen b ja chyba wiem kim ty
nie do konca masz racje, to ze nikt nie mial, nie znaczy, ze nie mozesz nania zachorowac, tak samo ja - u mnie tez nikt nie mial, ale mnie, ciebie, kazdego moze to spotkac, i czasami wlasnei takie sytuacje sa taka ta ostatnia kropla, czasami rozne choroby nagle sie ujawniaja. i jest na skorze gladkiej tez luszczyca, nie tylko na zgieciach. idz do lekarza, bo to moze nic bardzo powaznego, ale moze byc to jakas choroba, moze byc od wątroby, a zanim dostaniesz sie do lekarza, najpierw ogolnego, to mozesz isc do apteki i zapytac farmaceutki, poradzic sie, w koncu studia medyczne na coś kończyła.

Gość wybroczyny
a moze to wybroczyny? gdy naciegniesz skore wokol plamki to ona znika czy nadal jest?

z tego co widze to przy naciaganiu skory moze minimalnie znikaja , ale jednak wciaz je widac ;/

Gość przez kilka dni może go wołać
bylas chocby w tej aptece?????????

Gość lubie siebieP
miałam podobnie po andrzejkach. Wypiliśmy trochę, a na rano dostałam strasznej wysypki na twarzy, szyi i dekolcie. Mam alegrię, ale na kurz i kocią sierśc. Wzięłam lek na alergię. Normalnie znikało mi po 2-3 dniach, ale ta pokrzywka spowodowała, że skóra na twarzy mi się wysuszyła. Pilingi, kremy nawilżające i już prawie nie ma śladu. Do lekarza nie miałam czasu, a teraz już znika więc po prostu musisz przeczekac.

bylam w aptece to oczywiscie wapno ii masc sudocrem , ale nic po za tym , i wciaz to samo.

Gość gość
Witam. Również miałem podobny problem. Kilka lat mi dokuczał kiedy moja znajoma z Belgii przysłała mi pewien specyfik który doskonale eliminuje wszystkie objawy. Jedna tabletka 40 min przed spożyciem alkoholu i po sprawie. Polecam i podzielę się ze wszystkimi zapasem zamówionych tabletek wcześniej. Piszcie cpm-wch@o2.pl Pozdrawiam wszystkich.