Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik 33

komisja wojskowa,dlaczego nago musialem sie rozebrac przy samych paniach!?

Polecane posty

Gość gość
wojskowa kobieta Jako kobieta pracująca w wojsku miałam możliwość być w komisji lekarskiej podczas przyjmowania chłopaków do jednostki. Każdy "nowy" podczas badania musiał opuścić gacie, zakasłać i ściągnąć napletek. Z początku było fajnie popatrzeć na te różne peniski ale uwierzcie ,że później po prostu było to już dla mnie rutynowe i nudne.

Gość gość
pielęgniarka Anka He he fajny topik, a ja pamiętam to jak dziś, kiedy pomagałam w pracach komisji, podszedł do nas jakiś oficer i pyta czy chcemy, żeby chłopaki ściągali gacie Na co my, że czemu nie Każdy poborowy musiał do badania stawać z fujarką na wierzchu, he he, ale miałyśmy ubaw, chociaż co po niektórych nam trochę było szkoda, mazgajów ale generalnie fajnie było popatrzeć, tylu młodych penisków i woreczków, co wtedy już sobie chyba nie pooglądam a najlepsze, że każdy dostał polecenie proszę unieść członka (chodziło o to, żeby zobaczyć czy w mosznie są jądra), większość nie miała pojęcia co robić jedni jakąś ciągali, inni podnosili tylko do poziomu, niektórzy ściągali skórkę każdy oblany rumieńcem, pohichrałyśmy się jak nigdy ...Ech.. . to było coś, może się jeszcze uda mi zgłosić na jakąś komisję Tak czy tak musieli się rozbierać, gamonie..

Gość gość
Nikt nie miał obowiązku pokazać małego! To nie był rozkaz. Ja odpowiedziałem pokaż mi najpierw ty swoja pipke i sie odwalila ode mnie :-)

Gość gość
Za nie pokazanie małego do więzienia nie wsadzą ani grzywny nie dadzą. Kretyni pozwolili sie zrobić w chu...

Gość gość
19:02 gdyby ktorys z tych zawstydzonych golasow w trakcie waszych badan wpadł w szał i np.rozwalił na twojej głowie krzesło to ty byłabys winna a on uniewinniony by został.

Gość gość
dominik 33 2009.11.30 czulem ponizenie,wezwano mnie i musialem sie rozebrac do naga przy paniach(3)z komisji,rozebralem sie a one pozniej dopiero zadawaly pytania,rozmawialy miedzy soba na inny temat,stalem tam nagi jak na jakims pokazie,upokarzajace,dlaczego wojsko toleruje takie cos,przeciesz czulem sie jak w jakims cyrku gdzie ja goly stoje na srodku,a kobiety siedza wygodnie na krzeselkach zadaja pytania. http://www.omgblog.com/wp-content/uploads/2015/05/ABOUT_A_YOUNG_MAN__063597_17-44-48_.jpg