Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upakipote

Do facetów !!!

Polecane posty

Gość upakipote

W jaki sposób sprawdzacie laskę czy leci na waszą kaskę? I czy sprawdzacie każdą, bo przecież każda inteligentna się połapie i raczej śmiertelnie się obrazi.

Gość 2567
Kazda panna leci na kase tego sie nei zmieni nie karce je za to tak juz jest .Faceta pragnieniem jest miec Kobiete z idealna linia, idealnie wyprofilowanymi piersiami kochajaca sex i uwielbiajaca gotowac dla swojego lubnego . Pragnieniem natomianstr kobiet ejst facet dajacy poczucei bezpieczenistwo nie musi byc piekny urokliwy zazwyczaj normalny z poczuciem humoru i ktory trzepie ma kasy od cholery wtedy uginaja im sie nogi ze szczescia.Faceci chca wyruchac kobiety wewnetrznie kobiety facetow z kasy wiec remis jak by nie patrzec :P

Gość nie każda leci na pięniądze

Gość głupota nie zna granic
jak facet bogaty to zaraz myślenie że liczy się tylko kasa, tym bardziej jak jakaś fajna dupa kręci się wokoło. to jest myślenie typowo stereotypowe- niestety nie można mieć wszystkiego za pieniądze, szczęścia, miłości się nie kupi. jedynie można kupić udawaną aprobatę.

Gość ejol
owszem nie wszystkie leca na kase ale kasa wszystkim imponuje nikt tego nei zaprzeczy .... hyy?

Gość tak mysle ze w pewien
sposob imponuje, traktuje to jako "dodatkowy atut" a nie "wymóg". to chyba oczywiste, ze pozytywne cechyy wzbudzaja pozytywny odbiór. to my mamy sie obrazac, ze Wam sie podobaja ladne twarze, zgrabna figura, pelny, jedrny biust? wiekszosci sie podoba, ale i tak nie znaczy to,ze z takimi kobietami bedziecie...

Za bardzo szufladkujecie, że każda leci na kasę. Nie wiem ja miałem takie (szczęście), że na takie nie trafiałem. Choć też i znam takie

Ja nikogo nigdy nie sprawdzałem bo to można bardzo szybko wyczuć, poza tym na mej drodze stają osoby, dla których pieniądze nie były lub są jakimś miernikiem szczęścia. Ja nie eksponuję się ze swoim "mam/nie mam" więc tak podrzędna zależność jaką jest kasa nie jest uwzględniana w naszych kontaktach. Innymi słowy to co nas interesuje to my sami. I to bardzo dobrze. Jaki pożytek z tego ze się z kimś jest jeśli więzi muszą być "poparte" szeleszczącymi banknotami.