Uklewik 0 Napisano Luty 19, 2020 Mnie nie zaszkodziła ;) Wprost przeciwnie, zahamowała łysienie, to była moja ostatni deska ratunku. Wreszcie mam znów bujną czuprynę, dzięki Gold Clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uklewik 0 Napisano Luty 19, 2020 Mnie nie zaszkodziła ;) Wprost przeciwnie, zahamowała łysienie, to była moja ostatni deska ratunku. Wreszcie mam znów bujną czuprynę, dzięki Gold Clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiak100 0 Napisano Kwiecień 9, 2020 Również korzystam regularnie raz do roku i za każdym razem widzę poprawę struktury skóry i lepsze nawilżenie. Grunt to trafić na dobrych specjalistów i sprzęt. W klinice, z której korzystam pracują na pistolecie do mezoterapii. Jak ktoś się boi bólu to jak znalazł Nie ma czego się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolaola 0 Napisano Listopad 10, 2021 Wszystko zależy od wskazań. Ja korzystam i z mezoterapii np. z aminokwasami Jalupro, która bardzo fajnie rozświetliła moją cerę i odżywiła skórę, ale na opadnięcia i starzenie już bardziej wypełniacze - biostymulatory. Moja lekarka w SCM estetic poleciła mi Ellanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zeben 0 Napisano Listopad 12, 2021 Najlepiej samemu kupile takie rolki i dziala bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach