Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

Gość
Cześć dziewczyny :) Lilka Wszystkiego Najlepszego i dużo radości :-D

Gość
Kurcze ale mi sól zniszczyła kozaki

Xaziu ja mam to samo, w dodatku mam a'la zamszowe, czyszcze je po prostu wilgotna szmatką, bo innego sposobu nie ma... Mamcia nie umiem na tym chomiku nic zrobić:( A może któraś z Was ma program do ściągania? Bo ja nie mam i ściagam ze stron mp3.

Gość
Lilka-Tu jest fajna strona do ściągania piosenek,można je najpierw przesłuchać :)

Gość
Musisz poczekać może ktoś doda

Mi tez sol niszczy kozaki...a co do sciagania piosenek to jest taka fajna strona "OdSiebie" W google wpiszczcie tytul piosenki + od OdSiebie i wam wyskoczy :) bo adresu calego nie pamietam... jak tam ? ja dzisiaj w pracy siedze :D

Ja również powiedzmy, że w pracy, bo robię zlecenia dla jednej firmy. Fajnie, że coś się dzieje, mniej fajnie, że robie to, czego nie znoszę.

Lilka a masz swojego chomika?bo jeśli nie to nie dasz rady ściągnąć stamtąd,podaj maila to Ci prześlę.Jesli nie chcesz tutaj to mój mail jest w profilu ;)

Ale mi pycha wyszła ta grochówka:) pierwszy raz gotowałam zupe na wywarze z parzenia szynki:)

Hejka ;) co taka cisza? ;) Ja właśnie położyłam dzieciaki i czeka mnie kolejny samotny wieczorek który spędzę trochę z kompem a trochę z książką ;)

Hehe, na tę regenerację dla mnie jeszcze za wcześnie, ale jutro znowu przynajmniej 50 Niemców będę musiała "przemielić"...

W sumie racja :) Ja kiedyś zasypiałam przed TV, ale teraz TV nie stoi w sypialni, więc się nie zdarza prawie w ogóle. A jak coś, to M. mnie zanosi do łóżka, więc nie muszę rozespana wstawać ;)

noo,nudno,ale co poradzę ;) grunt,żeby praca była,bo ostatni miesiąc siedział M w domu bo poprzedni pracodawca ich wy...jał :O

Wiem coś o tym:( Mój D. był dwa lata w Anglii i widywałam go 2-3 razy w roku:( co prawda mieszkałam z teściami i miałam Kinge ale i tak czułam się samotna.Najgorzej było wieczorem jak Kinga poszła spać:(

Ajjjj, biedactwo... no ja z moim kiedyś też sie widywałam, z racji odległości, raz na 2-3 miesiące, ale to jest mimo wszystko cześciej niz 2 razy w roku.