Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAMP

Kosmetyki KORANA czy warto kupic?

Polecane posty

Gość RAMP

Ostatnio zauważyłam kosmetyki z firmy korana. Są one na bazie wosku pszczelego. Mam tłustą cerę ze skłonością do wyprysków. Szczególnie zainteresował mnie piasek egiptu i peeling egiptu. Który waszym zdaniem będzie lepszy dla mojej cery i czy wogóle mogę ich używac? Jeśli macie jakiekolwiek doświadczenie z kosmetykami z tej firmy piszcie :)

Gość Karinka 1989
Ja jakiś czas temu kupiłam serię propolis bo mam poblemy z trądziekim. Koleżanka mi poleciła. MIałam małe obawy tym bardziej, że juz miałam brzydką cerę i bałam się by nie pogorszyć jej jeszcze bardziej. Ale byłam i jestem bardzo zadowlona. Kosmetyki nie są drogie a doskonale zadziałały! Polecam! Kupiłam je w aptece w Katowicach ale widziałam je rónież z sklepach zielarskich. jak dla mnie bardzo dobry produky w przyzwoitej cenie:) cały czas stosuje. Dam znac co i jak znó za jakiś czas:)

Gość Karinka_1989
Ja jakiś czas temu kupiłam serię propolis bo mam poblemy z trądziekim. Koleżanka mi poleciła. MIałam małe obawy tym bardziej, że juz miałam brzydką cerę i bałam się by nie pogorszyć jej jeszcze bardziej. Ale byłam i jestem bardzo zadowlona. Kosmetyki nie są drogie a doskonale zadziałały! Polecam! Kupiłam je w aptece w Katowicach ale widziałam je rónież z sklepach zielarskich. jak dla mnie bardzo dobry produky w przyzwoitej cenie:) cały czas stosuje. Dam znac co i jak znó za jakiś czas:)