Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłata baba

Mam męża i...ochotę na romans

Polecane posty

Gość kudłata baba

Głupia sprawa, mam męża i jakoś od jakiegoś czasu układa się nam ...a raczej nie układa.Rozmawiam z nim i on twierdzi, że wszystko jest OK, ale woli oglądać film niż być ze mną, ciągle ma o coś pretensje, nie ma cierpliwości ani do mnie, ani do dziecka. Sprawia wrażenie jakbym mu przeszkadzała.A On - no cóż, adoruje mnie, a ja myślę o małym romansie.Dziwka ze mnie, czy co?

Gość gakjopripj
kazda kobieta ma ochote na rozmans tylko potem placze ze sie zaangazowala w `kochanka wiec uwazaj

Gość kudłata baba
Rozmawiałam i owszem i co -i nic.Tak jakby nie było o czym.Głupia sprawa,mam męża, a często zdaje mi się że to obcy człowiek

Gość No i po co brałaś ślub
głupia babao. Jest śub i facet się nie stara -normalne pzrecież jestes już jego. Zaorałąś sobie życie i teraz jesteś w bagnie -idiotka

Gość Słowo prawdy
Szkoda nawet komentować. Skoro baba ma takie myśli/zamiary, to już świadczy o jej mizernocie. Zwal sobie życie jak chcesz, ale zastanów się też, czy chcesz to zrobić dziecku... i mężowi!

Gość kudłata baba
To że mam ochotę, nie znaczy że już mam ten romans.

Gość Słowo prawdy
Nie, to tylko znaczy, że zaraz (albo nieco później) będziesz go mieć.

Gość hejah
Kudłata bedziesz miec ten romans jesli nie przystopujesz, wiem to po sobie, co prawda ja jeszcze nie zdradzilam mam na mysli sex, ale inne rzeczy byly. To jest silniejsze ode mnie i napewno sie poddam temu "uczuciu". to nie jest tak ze sie zakochalam czy on, tu chodzi zwyczajnie tylko o sex,pododba mi sie to ze adoruje mnie on, i to czy mowi prawde czy sciemnia jakos nie ma dla mnie wiekszego znaczenia, bo jest mi tak dobrze, ale poki co jeszcze walcze ze soba.

Gość dwdwewe
No chyba nie wszystkie takie są? Porządne kobiety też istnieją.

Gość hejah
moze i pasuje slowo K** Dzi*** nie rusza mnie to :) ja wiem swoje i juz! tez kiedys bylam przeciwna i sie wypieralam a tu prosze cos takiego i mnie spotyka, wiec nigdy nie mow nigdy :)