Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potrzebujacy01

Jak ktos byl by tak mily i mogl mi szybko odpisac i pomoc ??

Polecane posty

Mam pytanie, piescilem sie z dziewczyna i poprosila abym wszedl w nia raz gdy sprobowalem na glebokosc ok. 1 cm powiedziala ze ja boli i natychmiast przestalem. Nie nastapil wytrysk, jedyne co to pocieralismy sie pozneij o siebie i mam teraz takowe pytanie?? czy ona moze byc w ciazy przez to dotkniecie ?? NIe ukrywam ze to dla mnie wazne, i prosze o pomoc jezeli ktos moglby byc tak mily...

Gość Meliissssaaa
Kolejny niedoczuony nastolatek! NIE!

Gość nienie nie nie nie........

Gość SYNU....
jak się czegoś nie umie to się za to nie bierze. Jak nie wiesz co i gdzie to poczytaj mądre książki, obejrzyj kilka filmów w necie to troszkę się uświadomisz jak "TO" się robi i jak sie za "TO" zabrać. Następnie poczytaj książkę o tym jak poczyna się dziecko. Tzn jak można zajść w ciążę, metody itp Bo jak czytam Twoją wypowiedź że nawet nie wiesz czy trafiłeś to przypomina mi się kawał jak chłopak chwalił się kolegom jak to był ostatnio z dziewicą i jaka to mocną cnotę miała ;) nastomiast owa dziewica chwaliła się koleżankom że koleś był taki szybki i napalony że nawet rajstop zdjąć nie zdąrzyła ;P Zapal następnym razem światło to będziesz widział ;)

Gość jakbys nawet wsadzil
calego to by nie byla w ciązy