Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalana lokatorka

ZALEWA MI MIESZKANIE - POMOCY !!!

Polecane posty

Gość zalana lokatorka

Kompletnie nie wiem co robić! Dziś od rana zapchał mi się kibel a od około godziny co jakiś czas wypływa z niego na zewnątrz jego zawartość :( Śmierdzi mi w całym mieszkaniu, łazienkę mam zalaną!! Sąsiadka z drzwi obok co ciekawe ma TAKI SAM problem, u niej nawet zalało przedpokój (także wodą z sedesu). Zasłoniłam klopa szmatami i uszczelniłam go jak się da. Mąż wróci po 16 z pracy to coś mam nadzieję zdziała! Ale teraz widzę że woda gromadzi mi się w brodziku i jeszcze trochę wypłynie na zewnątrz :( Zatkałam brodzik korkiem ale nic on nie daje i co go wsadzę to wyskoczy :( Znajomy mówił że to jakaś poważniejsza awaria w kanalizacji, ale o tym należy pogadać z właścicielem kamienicy. My z sąsiadką mieszkamy na parterze i podobno na wyższych piętrach tego problemu nie ma!! Kurde co robić, nie mogę się ani załatwić bo mi zaleje dom, hydraulika żadnego nie znam... cholera, bardzo nieciekawa sytuacja :( :( :(

Gość biedaku
I*stnieje coś takiego jak pogotowie wodno - kanalizacyjne. Na informację dzwoń, a potem do nich.

Gość zalana lokatorka
Właśnie wyczytałam w necie że powinnam zadzwonić po WOME. Ale ja nie wiem co to jest i jak się to zamawia.

Gość klon mistrza cietej riposty
odkrywczy jestes koles jak kordła

Gość jejku powiedz co sie dzieje
i przyjada, nie rozumiem wolisz czekac na meza i czekac az cie zaleje calkiem

Gość WOME
Wojewódzki Ośrodek Miętolenia Erogennego

Gość albo kup kreta i wlej po kilku
minutach powinno ruszyc a jak mieszkasz u prywaciarza to zglos mu natychmiast ten fakt

Gość zalana lokatorka
Ok chyba ktoś już zainterweniował :D Właśnie pod dom podjechały 2 duże ciężarówki a napisem WUKO! Otworzyli studzienki na ulicy i wsadzili do niej taki czarny kabel nawinięty na takiej szpuli. W kiblu mi przez chwilę pobulgotało i po chwili cała woda zleciała!! Huraaa !!! :D Teraz czeka mnie wietrzenie smrodu i sprzątnie łazienki :(

Gość spóźniłam się
:O

Gość zalana lokatorka
oooo teraz podjechał taki mniejszy samochód z napisem "KOMPUTEROWY PRZEGLĄD KANAŁU KAMERĄ" !! Ale jaja, zamknęli ulicę i policjant kieruje ruchem! Ponoć wszystkim lokatorom co mieszkają na parterze zalewało mieszkanie!! Ciekawe czy napiszą o tym w poznańskim kurierze... :P

Gość klon mistrza cietej riposty
żeby czasem ci kanału rodnego nie penetrowali