Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam wyrzuty sumienia

Wrobilam faceta w ciaze

Polecane posty

Gość chyba mam wyrzuty sumienia

No wiec tak, zaszlam w ciaze. Mojemu facetowi powiedzialam ze wzielam pigulke po ale tak naprawde jej nie wzielam. Co prawda po 48 godz ryzyko zajscia w ciaze wynisi ok 70%, wiec mogla nie zadzialac. taka wersje mu przedstawilam. Teraz mam wyrzuty sumienia ze go oklamalam. Niewiem czy mu mowic czy nie. Generalnie z premadytacja go w to wrobilam :( Ale ja glupia jestem. Moglismy poczekac jeszcze te dwa lata tak jak o tym rozmawialismy......... Nie moge mu powiedziec, nie chce go ranic.... Co mam zrobic?

Ty chyba sobie żarty robisz!!!!! Jeśli to prawda to na miejscu faceta kopnęłabym Cię w dupę gdybym się dowiedziała.

Gość życzliwyy
:D

Gość ja powiem tak ....
wiesz nikt nie lubi być oszukiwany a jeszcze w tak ważnej kwestii....jak mogłaś podjąć taką decyzję sama ?...co Tobą kierowało ?...strach że Cie zostawi czy co ? jeśli powiesz prawdę facet może Cię rzucić

Gość Hahahaha idiotka
jesteś, bez kitu, kurwa jak można być tak popierdolonym, chciałabyś być na jego miejscu???? a może jesteś dla niego jedną z lasek dla zabicia czasu, a teraz będzie musiał się z tobą męczyć, no ja pierdole współczuję mu,