Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara34

Zostanę mamą Twojego dziecka!!!

Polecane posty

Ktoś na górze postanowił , że nigdy nie urodzę dziecka, że będę mamą dzieci których nie urodziłam !!!. Wiele czasu mineło zanim pogodziłam się z tą diagnozą. Dziś jestem szczęśliwą podwójną mamą dzieki mamom moich dzieci. Niestety nie było mi dane poznać tych kobiet. Tym razem chcę by było inaczej. Pragnę by moje dziecko było przekazane z miłości dla miłości. By trafiło bezpśrednio od kochającej mamy do kochającej mamy . Jeśli jesteś kobietą w ciąży która waha się , nie jesteś do końca przekonana co masz zrobić napisz do mnie. Napewno wspólnie znajdziemy jakieś rozwiązanie. LOS TWOJEGO DZIECKA JEST W TWOICH RĘKACH Sara34@onet.eu gg 5853404

Nie szukam Surogatki. Przeczytaj mój post dokładnie. Jestem mamą adopcyjną. Wygrałam walkę z nowotworem ale straciłam ostatnią szansę na posiadanie biologicznych dzieci. Mam nadzieję że nikogo z Was nie spotka coś podobnego. A o dużej rodzinie marzę od zawsze .Pozatym nie ogldałam programu i nie wiem o co Ci chodzi.

Szukam kobiety która wie ,że nie da rady ( nie może) wychowac dziecka które nosi pod sercem jednak mimo to chce jego dobra. Chce by wychowywało się ono w pełnej i kochającej rodzinie. Szukam kobiety która postanowiła urodzić a nie usunąc .......

Gość bardzo to piekne tylko
jedna uwaga : "By trafiło bezpśrednio od kochającej mamy do kochającej mamy" . Kochajaca mama nie odda dziecka w zadnej sytuacji , no chyba,zeby ocalic zycie ( jak np w czasie wojny było) Moze to byc mama kierujaca sie rozsadkiem, ale nie kochajaca. Co oczywiscie nie zmiania faktu,ze ty bedziesz dzecko kochac i bedzie mu dobrze.

Gość lllllllllllllllllllllllllll
daj juz spokoj co. To wyglada jak jakies skomlenie

Nie będę komentować twojej wypowiedzi bo nie ma czego. Życzę Ci dużo szczęścia w życiu i byś nigdy nie musiała skomleć :-)

Gość migdałowe oczy
dorris chcesz sprzedać swoje dziecko? lecz sie

Gość nanananna
masakra :/

Gość dorris odradzam Ci
dorris odradzam Ci ten sposób zarobku . Mam znajomego w policji i ostatnio robią masowo łapanki na panie ktore mysla ze to dobry sposob na dorobienie sobie. Za handel dziećmi grozi kara pozbawienia wolności do 15 lat!!!!!

Gość kochajaca maam moze oddac
dziecko i tak sie czasami zdarza, jak nie moze zapewnic temu dziecku bytu decyduje sie na ten drastyczny krok dla jego dobra... Jakby nic nie czula do tego dziecka to rownie dobrze moglaby go usunac...