Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kafeterianka 24...

dla kogo ten SYLWESTER będzie samotny?

Polecane posty

Gość
ja juz załozyłam osobny watek chodzcie omówimy szczegołu a nuz cos z tego wypali :classic_cool:

Gość mieszek orzeszekekeekek
ja tez samotnie go spedze :( :( z rodzinka bez chlopaka atak bardzo bym chciala miec chłopaka

...kafeterianka 24... nie rozpaczaj tylko umów się ze znajomymi na sylwestrową zabawę!!! Wiem co mówię!!! Mam 24 lata i w ostatni czwartek rzucił mnie chłopak! Znalazł sobie jakąś ku..ę! W czwartek i piątek ryczałam jak bóbr, ale powiedziałam sobie dość tego!!! Widocznie nie był mnie wart!!! W sobotni wieczór wybrałam się na zabawę z okazji Amdrzejek! Tańcowałam jak szalona i było cuuudnie :) Wiem, że na Sylwestra też będe sama ale nie zamierzam spędzić go w łóżku przed tv!!! Idę ze znajomymi i już wiem jak będzie - szampańsko!!! :) Zrób to co ja, korzystaj z życia bo obudzisz się za 20lat i stwierdzisz, że przespałaś najpiękniejsze lata swego życia :)

Gość gosc82y3i
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: http://koscielisko.website.pl