Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhuhuhuhuhuhuhu

ciaza mozliwa??????????

Polecane posty

Gość huhuhuhuhuhuhuhuhu

dzien po okresie + prezerwatywa, brak wytrysku test negatywny ores w terminie.??????????????

Gość hty5t
Nie,ciąża nie jest możliwa ! Ludzie...

Gość huhuhhuhuhhu
no dobra a jak wytlumaczyc to ze wydaje mi sie ze mam wiekszy brzuch ? oprocz tego wydziela mi sie jakis sluz, prawie przezroczysty o specyficznym zapachu???? moze to byc spowodowane tabletkami ???

Gość ...hahaha...hihihi...
tak, to ciąża- gratuluję!!!! niepokalane poczęcie ;-)

Gość hty5t
Po pierwsze przeźroczysty śluz świadczy o tym że zaczęły Ci się dni płodne, specyficzny zapach świadczy o zapaleniu pochwy lub upławach i trzeba iść do gina,powiększony brzuch świadczy o zatrzymaniu wody w organiźmie lub ew.przejedzeniu. Ale jak parę dni powiększony to z powodu zatrzymania wody.Mam tak co miesiąc.Jeśli zdaje ci się że masz powiększony,to tylko Ci się zdaje że to ciąża bo brzuch jakotako powiększony zaczyna być od 3 msc ciąży.Test negatywny brak ciąży,tym bardziej że się w Ciebie nie spuścił i zabezpieczenie było....

Gość huhuhuhuhhuhu
biore tabletki wiec dni plodnych nie mam. a tak sie sklada ze w najgorssej kurwa mac sytuacji bylby 13 tc.... ale przeciez to nie logiczne zeby po okresie w ciaze zajsc

Gość hty5t
Nic nie daje 100% pewności...Możesz mieć upławy lub złe tabletki .Idź do lekarza z tym.Sama widzisz dni płodnych nie masz to w ciąży nie jesteś ! test wykonałaś i negatywny czyli w ciąży nie jesteś, czego Ty jeszcze oczekujesz??? Nie doszukuj się objawów ciąży bo w niej nie jesteś , a jeśli mimo to masz wątpliwości to idź do gina bo my Ci tu nie pomożemy..

Gość ło matko dziewczynoooo
miałas ty w szkole biologie...? Nie jesteś, idz do gina po maść i sie smaruj bo masz jakąś infekcję, no i nie żryj tyle to brzuch Ci nie urośnieeee Ilez mozna no?

Po pierwsze- brzuch nie powiększy Ci się jeden dzień po spodziewanym terminie miesiączki. Po drugie- nielogiczne to są Twoje argumenty, niestety świadczą o niewiedzy. Nie ma nic nielogicznego w zajściu w ciążę po okresie- nawet w sporadycznych przypadkach zdarza się, że i w czasie okresu można zajść... Po trzecie- jak pisały dziewczyny, śluz może być wynikiem wielu różnych stanów, związanych z infekcjami, zaburzeniami hormonalnymi, momentem cyklu itp.itd. Boisz się ciąży? Nie masz pewności? Idź do lekarza. Proste:)

Gość huhuuhuhhu
no mialam biologie. u gina bylam to sam nic nie zauwazyl a tabletki zaczelam brac pozniej po tej akcji.....

Gość huhuhhuhuhh
wiem kiedy sie zachodzi ale w stresie czlowiek juz glupieje....................

Gość hmmmmmmyyyyyy
A Ja bylam taka naiwna :/ I nie wierzylam w to jak mowia,ze mlodziec nic nie wie o antykoncepcji i seksie. A tu rzeczywiscie ciemnota niesamowita :/ Zal....

Gość ft
Jeśli tabletki zaczęłaś brać po tej akcji , to mamy połowę sukcesu , to przez tabletki:) Zaczynasz je brać i organizm musi odboleć i tak się zachowuje... Nie panikuj ! to nie ciąża!

huhuhuh- masz rację, człowiek głupieje:) I zaczyna wymyślać najdziwniejsze scenariusze... Nie martw się- jeśli test masz negatywny, bierzesz tabletki, zabezpieczasz się a do tego partner w Tobie nie doszedł- to naprawdę jest może jakieś 0,0001% szans... Ale raczej nie jest to prawdopodobne:)

Gość huhuhuhhuh
hmmmmmmyyyyyy nie badz Ty taka madra jakbys byla w takiej sytuacji to tez bys w majty robila.. a dla Twojej wiadomosci wiem kiedy sie zachodzi a teraz calkiiem zglupialam :((( ft - takich slow potrzebowalam a nie jazdy po czlowieku;)) Arista no i Tobie tez dziekuje i ciesze sie ze rozumiesz ze zglupialam ze stresu:((

Gość huuhuhuhuhuhuhuh
no dobra ale to moge sie tak czus przy drugim opakowaniu ktore juz mi sie konczy.. ?

Wiesz...czasami zmiany hormonalne wywołane braniem tabletek są dość mocno odczuwalne. Niektóre kobiety np. bardzo tyją, inne chudną, bo tabsy przyspieszają przemianę materii, innym poprawia się cera, a innym nie... Możesz nie mieć ochoty na seks, albo mieć ją podwójną, możesz stać się marudna i nieznośna... Tak samo duże zmiany mogą następować np. po odstawieniu tabletek- np. ja miałam strasznie krótkie okresy, jak zawsze miałam 6-7 dni, tak po odstawieniu tabletek miałam okresy po 2 dni! Poza tym miałam dziwną wydzielinę z sutków, co świadczy o zaburzonej gospodarce hormonalnej... Uważam, że powinnaś poczekać jeszcze jakieś 2 miesiace, a jeśli takie objawy będą Cię nadal męczyć, skontaktuj się z lekarzem i zmień tabletki na jakieś inne. Teraz jest ich tyle, że znajdziesz coś dla siebie.

Gość huhuhuhuh
oprocz tego przy pierwszym opakowaniu bylo mi nie dobrze.... a do tej pory bola mnie piersi- ale nie sa to objawy ciazowe... wlasnie dostalam tabletki cyprest glownie dlatego zeby wyeliminowac zmiany skorne... i wiadomo dla antkoncepcji... a moze po prostu bede chora... bo powoli zaczynam kichac, zaczyna mnie bolec glowa........ ale ogolnnie to no stress?? ;))

Gość maciekZklanu
tak jest no stress:)

Gość niuniuniunia
nie mozliwa;)

Gość migajaca plama
tez mialam napecznialy brzuch, uplawy o nieprzyjemnym zapachu i okazalo sie, ze mam infekcje a okres mi sie tez spoznial. ciaza to nie byla ;) dostalam chyba gynalgin, lacibios femina i zalecenie nie sekszenia sie do czasu skonczenia kuracji. pomoglo

ja zaszłam w ciąze 2 dni po okresie przynajmnije na to wychodzi z terminu mojego porodu;-) wiec jest możliwe

Gość huhuhuhuh
a dzisiaj kurcze mialam przez chwile taka mleczna wydzieline gesta jakby serkotwata... naprawde sie martwie... :(((

Gość huhuhhuh
jejku niech ktos cos napisze:( nie oczekuje pojazdu po mnie..

Gość huhhuhuhhu
skoro ciaza nie jest mozliwa to czym moze byc spowodowana wydzielina taka jak w ciazy? biala gesta,kleista i bezzapachowa...? oprocz tego zaczelam czesciej chodzic do ubikacji..

Gość huhhuhuhhu
to wina tabletek ?