Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek........x

Moja żona w ciąży wygląda jak wieloryb . Ohyda !!

Polecane posty

Gość Marek........x

niektore kobiety w ciązy wyg;adaja uroczo. a ona ! dupa jak ratusz , rozstępy ,cyce do pepka, wyglada jak wielka orka :o i tak poswiecila swoją urode i figure w imie wymarzonego dziecka :o baby to glupie jednak sa :o bleh. po porodzie napewno dlugo jej nie dotkne :o

Gość współczuje jej takiego męża
:-o

Gość Marek.................x
większośc bab zapuszcza sie w ciązy :o a potem zdziwienie , że mąż zdradza... jak można sie kochać z takim wielorybem z obwisłą skora i cyckami uchlabranymi mlekiem fuj !

Gość bo kobiety poswiecaja swoj
wyglad dla dziecka, proste.

Gość jestem kobietą a
przyznam Panu rację. kobiety-matki, po porodzie często gęsto zaniedbują swoich mężczyzn :| również poprzez zaniedbywanie siebie :|

Gość babielato
Przyczyniłeś się do tego Zamiast narzekać zacznij z nią chodzić do szkoły rodzenia i na basen Nie dojrzałeś do roli męża i ojca

Gość to jej to powiedz i
odejdź , po co się męczysz ???????!

Gość robią to po to
żeby Ci na starość miał kto podać szklankę wody i zmienić pampersa, gdy będziesz niedołężny leżał na łożu śmierci i robił pod siebie:O

Gość Marek.............x
owszem, nie dojrzałem :) to Ona wyprosiła to dziecko, bo chciala bardzo byc mama. no to ma. ja do opieki nad dzieckiem reki nie przyloze :o

Gość Marek...........x
tak, ten argument znamy wszyscy :D

Twoja matka tez przez Ciebie wyglądała ohydnie. Szkoda, że za wczasu nie wyskorbała Cie łyżka stołową. Oszczędziłaby Twojej zonie takiego buraka.

Gość czarpoma
kiepska prowokacja:P:P:P

Gość olay
gdyby Twoja matka myślała tak jak Ty skończył byś na śmietniku kretynie

Gość no na litość ko-bie-ty
co za jad, złośliwość i zniewaga! ileż to można słuchać w kółko tego samego? szklanka wody? daruj sobie! tak niby mówicie o tolerancji dla osób, które nie chcą dzieci bo nie, które dzieci nie lubią, ale jak już coś jest w tym temacie to osoba od razu jest zajeżdżana! że matka mogła ją/jego usunąć, że jest beznadziejny/a itp.! Co wejdę na stronę główną to 90% tematów jest o ciąży, porodzie, kupkach, zupkach, pampersach, ble ble ble. Opanujcie się! Jak kobieta rodzi dziecko to nie oznacza to, że jej osoba "umiera". a tak jej w wielu przypadkach. Tylko dziecko, dziecko, dziecko. Szkoda, że zapomina wtedy o narzeczonym, mężu, sobie! Tylko zupki i kupki w jej głowie. Potem rosną rozpieszczone dzieciory (za to mnie pewnie zlinczujecie?) i wielki lament bo dziecko się nie słucha, bo jest agresywne albo robi co chce! Wrzućcie na luz kobitki - żyjcie i dajcie żyć innym. wyrażajcie swoje zdanie ale nie obrażajcie. Niech nie robi się jatka tylko niech to będzie kulturalna dyskusja. Pozdrawiam. ONA!

Gość robią to po to
Zapomiałam, że Ty pozostaniesz wiecznie młody i sprawny... mój błąd... ;)

Gość o.l.i.v.i.a
Lepiej nie zbliżaj się do dziecka, żebyś nie miał na niego takiego wpływu jak Twój ojciec na Ciebie Przykład idzie z góry

Gość robią to po to
Powiem Ci, że zdanie zmienia sięw momencie, gdy Twoi rodzice są od Ciebie tak zależni jak niedługo będzie zależne nienarodzone dziecko autora topicu i jego nieatrakcyjnej przez to żony od nich. autopsja Sama dzieci nie mam, bo też nigdy nie chciałam. Ale w sytuacjach opisanych powyżej nagle można zmienić zdanie. Uświadamiasz sobie, że nie jesteś nieśmiertelny... :O

w pewnym sensie autor ma rację ale nie powinien być taki napastliwy i wulgarny. Nie podoba Ci się Twoja żona trudno. To prawda że kobieta decydując się na dziecko powinna o siebie odpowiednio zadbać tak samo w czasie ciąży i po porodzie. Ciało odpowiednio przygotowane do ciąży i pielęgnowane w trakcie po porodzie wraca do dawnej sprawności i wyglądu. A niektóre kobiety niestety wmawiają sobie że ciąża to koniec ładnej figury i dają sobie po prostu spokój z dbaniem o siebie bo z góry zakładają że to bez sensu. Tak samo denerwują mnie otyłe kobiety które swoją otyłość tłumaczą tym, że urodziły powiedzmy dwoje dzieci. To żadne tłumaczenie. Każda z nas może o siebie odpowiednio zadbać wystarczy tylko chcieć a nie poddać się bo ciąża...

Gość Marek..........x
oj, zaskoczę Cie, ale nie . sama sobie jej nie zrobila :) ale co to ma do rzeczy ? to nie ja mam dupę jak brama do stodoły :) sprawny wiecznie nikt nie bedzie, ale to też nie ma nic do rzeczy. Młodzi jestesmy, a ona juz teraz wyglada jak wieloryb :o i w imie czego > skrzeczącego i szczającego w pieluche dzieciaka :) tego chciala, to ma. dla mnie przestala byc kobieta.

to skoro tak bardzo nie chciales to po co dales sie namowic? gumek w sklepie zabraklo? ja nie rozumiem takiego zachowania

a twoje podejście do ojcostwa jest godne pożałowania niestety...

Rozumiem że zostałes zmuszony do tego zeby ja zapłodnic. Związała Cie, zwalil konia i przez lejek wlała sobie Twoja spermę. Oj faktycznie biedny jestes jak Ona mogła w dzieciaka Cie wmanewrować.

ty jestes facet jakis kopniety. zwariowales czy co.zona urodzi ci dziecko a ty takie rzeczy w ne ie piszesz. ja bym ci jaja urwala

Gość Marek.......x
Nie chcialem dziecka, to zona chciala. Naciskala, wiec dla św. spokoju uleglem. ale zastrzeglem sobie ze ja sie nim opiekowac nie bede. i nie sadzilem ze sie tak zapusci. przed ciaza miala fajna figure, a teraz ? tak sie roztyła, że szkoda gadac :o kiedys fryzura zawsze ulozona, teraz wlosy tluste bo i tak w domu siedzi :o ohyda.

Gość gurgugurgu
Mareczku metrociotunio widziałem cię na centralnym pod Władkiem odleciałeś do nieba co??

Gość malutkaaaaaaaaaaaaa
no na litość ko-bie-ty co za jad, złośliwość i zniewaga! ileż to można słuchać w kółko tego samego? szklanka wody? daruj sobie! tak niby mówicie o tolerancji dla osób, które nie chcą dzieci bo nie, które dzieci nie lubią, ale jak już coś jest w tym temacie to osoba od razu jest zajeżdżana! że matka mogła ją/jego usunąć, że jest beznadziejny/a itp.! Co wejdę na stronę główną to 90% tematów jest o ciąży, porodzie, kupkach, zupkach, pampersach, ble ble ble. Opanujcie się! Jak kobieta rodzi dziecko to nie oznacza to, że jej osoba "umiera". a tak jej w wielu przypadkach. Tylko dziecko, dziecko, dziecko. Szkoda, że zapomina wtedy o narzeczonym, mężu, sobie! Tylko zupki i kupki w jej głowie. Potem rosną rozpieszczone dzieciory (za to mnie pewnie zlinczujecie?) i wielki lament bo dziecko się nie słucha, bo jest agresywne albo robi co chce! Wrzućcie na luz kobitki - żyjcie i dajcie żyć innym. wyrażajcie swoje zdanie ale nie obrażajcie. Niech nie robi się jatka tylko niech to będzie kulturalna dyskusja. Pozdrawiam. ONA! Po 1 ten temat to zapewne jakas prowokacja,a po 2 to ten koles nie napisal ani slowa o tym ze zona go zaniedbuje.Napisal ze jest w ciazy i ze wyglada jak wieloryb.Tak mowi zakochany maz o matce swojego dziecka?Przeciez to kurwa normalne ze jak kobieta jest w ciazy to rosnie jej brzuch,piersi,rozstepy sie robia.Nie kazdy znosi ciaze tak samo jakbys nie wiedziala.I to nie zawsze jest tak ze kobieta tyje bo zre jak swinia.Moja mama miala rozne powiklania i nie wygladala ciekawie w ciazy,jak zaszla drugi raz to dostala cukrzycy i tez nie wygladala zachecajaco. Takze to co napisalas to jest lekko nie na temat bo facet nie nanpisal ze zona go zaniedbuje bo dziecko sie urodzilo i ciagle mowi o kupkach i zupkach.Poki co zona jest w ciazy a to ze jest wieksza niz normalnie to chyba w ciazy nie jest jakies dziwne :o Gdyby pisal ze urodzila dziecko pol roku temu a wyglada jak niechluj to bym jeszcze mogla zrozumiec,ale tak to tylko pokazuje swoj niski poziom. I tez przychylam sie do zdania innych ze mowiac w ten sposob obraza takze swoja matke ktora chodzila w ciazy z nim,widac ze nie do konca bylo warto. Zona sila go nie zgwalcila,swiadomie sie zgodzil na dziecko wiec tym bardziej jest nieodpowiedzialnym burakiem do potegi N-tej,bo zamiast pomyslec zawczasu ze nie chce miec dziecka poki co to zgodzil sie na dziecko dla swietego spokoju :o Tak sie zachowuje dorosly czlowiek? I jeszcze to obrazanie kobiety ze jest oblesna. Uwazaj zebys Ty za kilka lat sie nie roztyl.Twoja zona wroci do formy po ciazy a Tobie brzuch piwny urosnie,wylysiejesz i wtedy ciekawe jak bedziesz sie czul gdy zona zacznie o Tobie tak mowic jak Ty o niej.Ale jak znam kobiety to nawet by jej cos takiego przez gardlo nie przeszlo..

Gość blip blip blap
Plujecie się tak, bo taka jest prawda. wiekszośc polskich matek tak wyglada. Obwisły brzuch, zero aktywności fizycznej wiec ciezko zrzucic zbędne kilogramy. a po porodzie brak czasu na makijaż , kosmetyczkę. taka prawda. wstyd baby ! potem zdziwienie ze mąz woli towarzystwo jędrnej babeczki, ktorej cialo nie jest zdeformowane ciąża i z ktora pogadac można nie tylko o konstystnecji kupy "dzidziusia"

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ok widze ze nowe fakty doszly,ale i tak uwazam ze autor jest burakiem. A temat oczywiscie jest prowokacja bo nie wierze w to ze ktos kto kocha swoja zone moglby napisac cos takiego :o Widac jakie silne jest twoje uczucie,w sumie dobrze ze tak szybko twoja zona ma okazje sie o tym przekonac.Bo co by bylo gdyby naprawde na cos zachorowala i zmienila jej sie figura od choroby albo by miala wypadek.Kopnalbys ja w dupe dla ladniejszej :o brak slow na buraka.