Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinomaniak

Jak często chodzicie do kina?

Polecane posty

Gość kinomaniak

Jak często chodzicie do kina a jeśli nie chodzicie to dlaczego?

Chodzę raz w tygodniu :) Uwielbiam kino, za to obędę się bez telewizji :)

Niestety ja nie chodze wcale.Ostatni raz byłem ponad 10lat temu i nie dlatego że nie lubie albo kasy nie mam. Najbliższe dobre kino mam 60km , w mojej miejscowości i w pobliskich jedynie nędzne kina z brudnym ekranem,dźwiekiem co.najwyżej stereo. Wole u siebie w salonie zasiaść przed 46 calową plazmą i kinem domowym harmana kardona i obejrzec dobry film w super jakości popijając kawkę lub piwko.

ostatni raz bylem w kinie moze ze 10 lat temu powod to taki ze nie mam z kim chodzic a sam nie pujde 🖐️

Gość lolus_01
ja chodze ze 2 x w miesiacu, no chyba ze jest jakis festiwal, to czesciej. tez wole z kims, ale to jednak inne wrazenie niz w domu, chociaz w domu tez duzo filmow ogladam, telewizji prawie wcale bo mnie denerwuje. ostatni fajny film to Odlot, goraco polecam na duzym ekranie, najlepiej w 3D http://www.filmweb.pl/f436704/Odlot,2009

Gość Uwielbiam chodzic do kina
Najbardziej lubie sama wlasnie. Wiec to nigdy dla mnie nie byl powod - bo nie mam z kim. Kiedys chodzilam co najmniej raz w tygodniu. Teraz juz nie, nie mam pieniedzy na takie rozwywki. W ogole nie chodze...

Gość ja idę jak leci coś fajnego
średnio raz na 2 miesiące jestem

Gość niebieski...
poczytac sobie moge w domu książke a nie w kinie film i jeszcze za tą porażke płacic!

Gość diddus
Liroy, dupy tez mozesz ruchac na spokojnie w takim domowym kinie :D fajnie masz :) A ja do kina nie chodze bo jakos tak wole sciagnac film jak i tak juz place tyle za tego neta. I za te pieniadze za które bym mogla se kupic bilet wstepu wole se kupic jakis ladny ciuszek lub kosmetyk :D

Dla mnie oprócz efektów wizualnych na ekranie dużą role odgrywa przekaz dźwiękowy który jednak mierne kino nie jest w stanie zaspokoić moich wymagań. Być może kina w większych miastach mają coś takiego jak dolby digital czy DTS 5.1 chociażby. Lubię wczuć się w atmosferę filmu,zeby nikt mi nie przeszkadzał,lubie poczuć w jelitach jakiś grzmot czy wybuch,usłyszeć coś z boku , z tyłu zrobić instynktownie unik głowy gdy ktoś strzeli czy przeleci samolot. Tego w kinie nie doznałem, u mnie w domu owszem

Gość Moim zdaniem kino jest
za drogie...przesada zeby placic tyle za film! ale czasami chodze, zdarza mi sie raz na miesiac jak jest cos fajnego. Ale czesciej chodze do teatru, raczej regularnie

@Diddus ano mogę ,atmosfera jest super,zaciągam rolety jak w kinie,siadam na wielką kanapę ,obok płonie ogieńw kominku, robie stop klatke i jazda. A co,miałabyś ochotę na taki seans filmowy.

ja chodze ze swoim chłopakiem czesto:) ostanio byliśmy 4razy w ciągu tygodnia:) jak nas jakis film interesuje to idziemy:) sama nigdy nie chodziałam bo jak miałam pieniadze to wolałam przeznaczyc na co innego:) teraz planujemy dzidzusia to jak sie urodzi to nie bedzie czasu chodzić do kina:)

A ja chodzę tak średnio raz - dwa razy w roku, jak mam film który absolutnie chcę zobaczyć na dużym ekranie. Bardzo nie lubi w kinie zachowania różnych osób - zwłaszcza jak głośno jedzą i gadają. Przeszkadza mi to, więc wolę oglądać w domu, gdzie mogę wypic piwo, albo co mam ochotę. Po prosrtu większy komfort. Do tego np. w takim Kinepolis w moim mieście zabraniają wnoszenia własnego picia - trzeba kupowac tylko ich - wybór jest bardzo ograniczony - cola po 7 zl rozcieńczona wodą, mineralka i jeszcze jakieś gówno.

Gość joelia noelia
codziennie pracuje w kinie :D mam filmy za darmo