Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im happy

Jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość Im happy

Witam drodzy kafeteriusze :) uwielbiam Was za te wasze wypowiedzi hehe :) No ale wracając do sprawy to ... :) Ja i mój chłopak mamy po 16 lat jesteśmy ze sobą już 11 mięsięcy i dwa dni ... Mój kochany P ostatnio oświadczył mi się ;-) Normalnie klęknął przede mną wyciągnął małe pudelłeczko ze srebrną kokardką i tak pięknie mi się oświadczył jestem taka szczęśliwa kocham go nad życie P to istny anioł ;) . Jakie jest wasze zdanie?? Pewnie sadzicie iż to dziecinada nieprawdaż?? Bo ja uważam że nie :) A Wy ile lat mieliście gdy po raz 1 wam się ktoś oświadczył bądz wy się oświadczaliście ?? :))

ja mam 18. moj 24. niedawno m isie oswiadczyl. po latach prawie. ciesze sie. ale po 11 miesiacach i sie oswiadczyc. po 16lat macie? hmm troche dziwne. Jeszcze wszytsko sie zmieni...zobaczysz. Mi tez tak kiedys mowili...ze to sie zmieni...ta milosc i owogle. ja zawsze mowilam ze nie zdradze itd...a jednak wczoraj pocalowalam innego....tak to juz jest dziewczyno. jak bylam 11 miesiecy z moim to bylam taka szczesliwa itd...ehhh

Zaręczona możesz być ale poczekaj przynajmniej z 5 lat do ślubu. Nie ma co marnować młodości. Pierwszy chłopak oświadczył mi się jak miałam 18 lat, ale krótko byliśmy narzeczeństwem. Drugi oświadczył mi się 2 lata później ale nie przyjęłam. Trzeci jak miałam 21,5 roku. Za tego ostatniego to już raczej wyjdę :P Tak więc widzisz... Pierwszy narzeczony nie musi być ostatnim :D

Gość Im happy
No w sumie to wiem :) ALe narazie się ciesze tym co jest :) Zobaczymy co czas pokaze :PP :*

Gość Im happy
Liliy* Wiem wiem to nie to ze 1 lepszyi hop juz slub :P Poczekam zobacze czy to ten wlasciwy :P nie wszystko naraz :)

Gość Im happy
Lily*** Przepraszam :P bład w druku :)

Gość Im happy
Bardzo ładny złoty z fioletowym kamykiem :) na poczatku się zdziwilam bo był strasznie mały i sie zastanawialam czy nie robi sobie jaj ale kazał mi przsymiezyc no i pasował tak idealnie no niewiem chłopak miał farta :P

Gość Im happy
Ciekawska a co Cię skusiło zeby pocałować innego ?? :(

Gość Im happy
up up